Присягаюся своїм хвостом: «Основи» видали «Джунглі в долині Мумі-Тролів»

Искусство
08.12.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

На вулиці ще поки не спорудили новорічну ялинку, та й погода аж ніяк не нагадує зимову казку. Втім, видавництво «Основи» вже натякає нам на те, що свята почнуться зовсім скоро: до дня Святого Миколая вони презентують перевидання культових коміксів фінської авторки Туве Янссон «Джунглі в долині Мумі-Тролів» українською мовою. Надзвичайний світ, у якому живуть казкові герої,

ПОДЕЛИТЬСЯ

Джунглі в долині Мумі-тролів. Обкладинка

На вулиці ще поки не спорудили новорічну ялинку, та й погода аж ніяк не нагадує зимову казку. Втім, видавництво «Основи» вже натякає нам на те, що свята почнуться зовсім скоро: до дня Святого Миколая вони презентують перевидання культових коміксів фінської авторки Туве Янссон «Джунглі в долині Мумі-Тролів» українською мовою. Надзвичайний світ, у якому живуть казкові герої, Туве вигадала в час Другої світової війни. Вперше ці історії з’явились в 1954 році у лондонській газеті Evening News, і тоді їх прочитало понад 20 мільйонів людей.  І от тепер, нарешті, ми зможемо прочитати ці комікси й українською мовою.

Джунглі в долині Мумі-тролів. Розворот

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).