#LovebookBOUDOIR: відео-тізер до фіналу проекту

Спецпроекты
15.12.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Протягом останніх двох тижнів ми розповідали вам історії про любов і пристрасть, історії, за якими ми звернулись до різних, але однаково прекрасних дівчат: бізнесвумен, балерин, моделей, дизайнерів, арт-менеджерів. Звичайно, ми робили це не просто так: з кожним новим випуском ми ще ближче підходили до відповіді на питання: що приховується за хештегом #LovebookBoudoir? Сьогодні ми наближаємось

ПОДЕЛИТЬСЯ

teaser_lovebook

Протягом останніх двох тижнів ми розповідали вам історії про любов і пристрасть, історії, за якими ми звернулись до різних, але однаково прекрасних дівчат: бізнесвумен, балерин, моделей, дизайнерів, арт-менеджерів. Звичайно, ми робили це не просто так: з кожним новим випуском ми ще ближче підходили до відповіді на питання: що приховується за хештегом #LovebookBoudoir?

Сьогодні ми наближаємось до відгадки ще трохи і публікуємо тізер до фіналу проекту. У чорно-білому відео довжиною всього сорок секунд знялась Юліана Дементьєва, одна з героїнь нашого проекту. Стежте за оновленнями: зовсім скоро ви дізнаєтесь, що таке «The Lovebook by Boudoir», яке відношення до нього мають наші історії та хто стане останньою героїнею серії.

Якщо ви якимось чином ще не прочитали всі історії проекту #LovebookBOUDOIR, можете зробити це тут.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).