Побачимось влітку: оголошено деталі наступного Atlas Weekend

Искусство
15.12.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Фестиваль Atlas Weekend, який вже встигли назвати одним з найбільших та наймасштабніших опен-ейрів цього року, еволюціонує. Наступного разу він триватиме три дні, з 8 по 10 липня, проходитиме у Національному Експоцентрі України, а лайнап збільшиться у декілька разів. В рамках наступного  Atlas Weekend ми побачимо на сцені не тільки представників української сцени, але й відомих

ПОДЕЛИТЬСЯ

ATLAS1

Фестиваль Atlas Weekend, який вже встигли назвати одним з найбільших та наймасштабніших опен-ейрів цього року, еволюціонує. Наступного разу він триватиме три дні, з 8 по 10 липня, проходитиме у Національному Експоцентрі України, а лайнап збільшиться у декілька разів. В рамках наступного  Atlas Weekend ми побачимо на сцені не тільки представників української сцени, але й відомих артистів . Ось – перші імена, які називають організатори:

Apocalyptica, GusGus, Иван Дорн, Бумбокс, Друга Ріка, BRUTTO, Jamala, Pianoбой, Onuka, The Maneken, O.Torvald, Сергей Бабкин, Валентин Стрыкало, The Retuses, SunSay, Bahroma, The Erised, Mgzavrebi, 5’nizza, Серебряная свадьба, Вагоновожатые, С.К.А.Й., Один в Каное, Мария Чайковская, Flëur, Brunettes Shoot Blondes, Epolets, Alloise, PUR: РUR, Biplan, Secret Avenue, Beissoul & Einius, I am waiting for you last summer, Dvoe, K.A.T.Y.A, Peter and the Wolves, Tape Flakes, Fontaliza, Станция Мир.

Втім, вони також відзначають, що головні імена та найбільш вражаючі анонси ще попереду. Також з приємних новин – протягом трьох фестивальних днів Atlas Weekend не припинятиме роботи, відвідувачам буде доступний багаторазовий вхід – можливість, відсутність якої в минулому році обурило гостей фестивалю найбільше – , а вночі на території працюватиме наметове містечко, де можна буде залишитись на ніч.

Згадати, як пройшов минулорічний Atlas Weekend, можна за посиланням.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).