Анонс: Live Show «Клубу Шляхетних Співачок» в Caribbean Club

Искусство
21.07.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Уже півтора року пройшло з того моменту як на радіо «Аристократи» стартувало шоу «Клуб Шляхетних Співачок» з Мар’яною Головко. Його суть — предметно познайомити слухача з глибиною творчості унікальних співачок різних музичних жанрів, дати ретроспективу їх музичних біографій, і, звичайно, послухати їх самих. І ось з 30 липня «Клуб Шляхетних Співачок» розпочинає серію зустрічей у

ПОДЕЛИТЬСЯ

K_Hho2U4veJjf8c30rWO7eRHIeX1a1rife2hFg70ZJa4ddGoz4iTAITekqiqvbUboBvPAQ=w1321-h460

Уже півтора року пройшло з того моменту як на радіо «Аристократи» стартувало шоу «Клуб Шляхетних Співачок» з Мар’яною Головко. Його суть — предметно познайомити слухача з глибиною творчості унікальних співачок різних музичних жанрів, дати ретроспективу їх музичних біографій, і, звичайно, послухати їх самих.

І ось з 30 липня «Клуб Шляхетних Співачок» розпочинає серію зустрічей у форматі Live Show в Caribbean Club. Під час концерту українські поп і джаз-зірки виконуватимуть соул і фанк композиції у супроводі бенду з кращих музикантів України. Глядач зможе не тільки насолодитися музикою і провести вечір в прекрасній компанії однодумців і друзів, але і дізнатися багато нового про соул і фанк.

Перший шоу-концерт серії запланований на 30 липня. Його тематика — Funk, Soul, R&B. Знайти в Києві виконавиць, які змогли б передати енергетику і драйв фанку було непросто. Однак Мар’яні Головко — відомій українській вокалістці, радіоведучій, театральній актрисі, та музі проекту «Клуб Шляхетних Співачок» — ніхто не зміг відмовити. Першими музичними гостями програми стали чудові співачки Ольга Нека, Аня Коханчик та Владислава Лефор. Саме вони у своїх унікальних інтерпретаціях виконають пісні Аретти Франклін, Лали Хетеуей, Майси, Мері Джей Блідж, Еріки Баду та інших.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).