На арт-заводі "Платформа" відбудеться фестиваль Connect Ukraine

Новости
24.07.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
За словами засновників, фестиваль - це місце зустрічі творців та інвесторів, ідей та можливостей, своєрідний бізнес-інкубатор та ринок ідей
ПОДЕЛИТЬСЯ

 28-30 липня в Києві, на арт-заводі "Платформа", зберуться понад 2000 соціальних підприємців, винахідників, бізнесменів, теоретиків, технологів та представників корпоративного сектору з України та всього світу, де розроблятимуть прототипи та спільно створюватимуть проекти, які визначатимуть майбутнє України. Саме так буде виглядати фестиваль Connect Ukraine, де творці та інвестори будуть демонструвати найкраще з того, що може запропонувати українська креативна індустрія.

Головне завдання фестивалю - реалізація ідей у проекти та їх подальша підтримка і розвиток. Учасники вивчатимуть, як створювати та розробляти прототипи, які будуть перевірені та реалізовані у реальному світі. Формат фестивалю - це денні конференції та майстер-класи, вечірні розваги та спілкування. Програма дня складається на 50 % з надихаючих виступів, подібних до TED, та на 50 % з майстер-класів та лекцій більш ніж 60 міжнародних і українських експертів із високим рівнем кваліфікації з питань ІТ, творчих послуг, мистецтва, моди та освіти, виробництва та інших галузей, визначених найбільшим потенціалом в сфері економічного зростання. Серед вечірніх заходів - концерти та театралізовані виступи, що будуть відкриті для широкого кола людей. Соціальний меседж фестивалю - візьмуть участь представники університету Таврія, переселенцi, що представлять проекти на фестиваль.

Серед всесвітньо відомих міжнародних спікерів фестивалю Connect Ukraine такі професіонали, як:

● Тоні Лейн Кассерлі (США) - експерт з біткоїн і блокчейн, співзасновник BitNation

● Девід Пасс'як (США) - гуру спільного створення, автор революційної Empower and Disrupt

● Руммен Чоудхурі (США) - доктор технічних наук, старший менеджер, аварійний штучний інтелект та технічний нагляд, Accel.AI

● Дуг Бернетт (США) - асоційований креативний директор Leo Burnett Нью-Йорк

● Майкл Энгстрем - генеральний директор та видавець TilliT Happy Newspaper

● Челсі Рустрюм (США) - експерт з питань експертизи, автор "Це спільне життя"

● Кейсі Фентон (США) - засновник Couchsurfing

Серед українських спікерів такі відомі професіонали, як:

● Наталя Попович – засновник DiscoverUkraine.ua

● Дмитро Борисов - власник і виконавчий директор ресторанів Борисова

● Павло Шеремета – президент Київської школи економіки

● Дмитро Шимків – заступник голови Адміністрації президента України

● Віктор Гурський - виконавчий директор SocialBoost

● Василь Тофан – партнер Horizon Сapital

● Іван Пасічник – засновник та генеральний директор Ecoisme

● Андрій Колодюк - український венчурний підприємець, інвестор, засновник і керуючий партнер венчурної компанії Aventures Capital та інші.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).