Шовковий шлях: Dior представляє книжку «Шарфи Dior. Модні історії»

Новини
20.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від Крістіана Діора до Марії Грації К’юрі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Dior презентує нову ексклюзивну книжку «Шарфи Dior. Модні історії» (Dior Scarves. Fashion Stories). Видання стане ретроспективним дослідженням шовкових виробів дому — від часів культового засновника Крістіана Діора до сьогодення з Марією Грацією К’юрі.

Спадщина Dior буде представлена в книжці в 425 шарфах, згрупованих за темами, як-от у розділах «Оптичні ефекти», «Космогонії», «Флора», «Бестіарій» та «Мода». Книжка доповнена світлинами фотографині Бріджит Нідермаєр, зібраними в портфоліо. «Магнетичні знімки, що оспівують надзвичайно мале, мистецтво деталей, ті численні творчі бачення, які дивовижно притаманні Dior», — описують нову книжку в модному домі. «Окрім неперевершеного візуального репертуару, видання ілюструє справжні історії моди».

Ініціаторкою створення книжки виступила креативна директорка жіночих колекцій Марія Грація К’юрі. Видання про виточений елемент гардероба також включає фундаментальні тексти модних історикинь, як-от Марії Луїзи Фрізи, Клер Аллен-Джонстоун, Ельди Данес та Емілії Гаммен. На світлинах Пола Баріла історичні, технічні й естетичні знання про багатовікову майстерність поєднуються з інноваціями. 

Книжка «Шарфи Dior. Модні історії» буде оприлюднена видавництвом Thames & Hudson. Видання стане доступним у книгарнях із 28 березня 2024 року. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).