В Україні відкриється перший проектний театр сучасного танцю

Новини
01.02.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Хореограф Анна Герус запускає перший в Україні театр сучасного танцю Ukrainian Dance Theatre. Прем’єра незалежної балетної трупи відбудеться 3 та 4 березня на сцені Молодого театру.

Свій запуск Ukrainian Dance Theatre відзначить новою виставою – сучасним балетом «Автор». Історія на одну дію запропонує глядачам замислитися, що може примусити творця знищити своє творіння, і перенесе їх у атмосферу 20-х років. Цього вечора публіка також побачить балет Анни Герус «Варіації життя» – його прем’єра відбулася навесні 2017 року.

«Танець – могутній спосіб комунікації, і ми бажаємо говорити з публікою спільною мовою сприйняття. Саме тому створюємо новий прогресивний простір, де зможемо реалізувати наше бачення еволюції танцю та театрального мистецтва», – розповідає засновниця театру Анна Герус.

Художній керівник UDT Анна Герус на сцені вже 17 років, із них 7 – як класична балерина, і 10 – ведуча солістка Kyiv Modern Ballet. Вона стажувалася в провідних компаніях світу, серед яких Nederlands Dans Theater і Batsheva, відвідала з гастролями 21 країну світу. Анна Герус є лауреаткою міжнародних конкурсів та фестивалів, автором балетів та мініатюр.

Ukrainian Dance Theatre – це довгоочікуваний експеримент, перший в країні простір, де визнані в усьому світі танцювальні техніки синтезуються з новими тенденціями в мистецтві.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).