Аудіокнига L'Officiel: Міріам Драгіна читає оповідання «Чоботонік» Лариси Денисенко

Искусство
14.02.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У квітні минулого року друкований L'Officiel Україна розпочав нову традицію: у кожному випуску публікувати невеличку розповідь українського письменника, написану спеціально для нашого видання.

Ми на L'Officiel Online, у свою чергу, вирішили вдихнути в цей проект ще більше життя та випустити серію маленьких аудіооповідань, які для нас прочитала Міріам Драгіна, і назвати її «Аудіокнига L'Officiel».

 

Першою у виконанні Міріам ви могли послухати оповідь Юрія Андруховича «Пластиліновий опір», далі було опубліковано розповідь Катерини Бабкіної «Рубін», історію про післявоєнні часи, складні людські життя та справжню вартість коштовних речей. Далі ми з Міріам записали аудіоверсію «Каріни» Любка Дереша — оповідання про те, як важко, коли життя вимагає від тебе перетворитись на гниду.

А сьогодні ми публікуємо аудіорозповідь нашої колумністки Лариси Денисенко — вона називається «Чоботонік» і розповідає про одну алкогольну новорічну ніч жінки на ім'я Настя, яка відчайдушно намагається зрозуміти, що вона робила вчора, від кого загадкові повідомлення на її телефоні та — найголовніше! — чому у її коридорі лежить пара різних чоботів, у яких вона повернулась додому.

0:00
0:00

Міріам Драгіна читає «Чоботонік» Лариси Денисенко

Иллюстрации: Лера Леванова

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).