«Пісня Fortepiano особлива. Краса музики надихнула мене перенести її на рояль»: Христина Соловій записала дует з Любомиром Мельником

Новини
04.04.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ексклюзивно на L’Officiel ділимось коментарями Христини та Любомира, а також кадрами з запису композиції.
ПОДЕЛИТЬСЯ

Христина Соловій виклала живий виступ з всесвітньо відомим композитором Любомиром Мельником на своєму офіційному каналі у YouTube. На відео співачка виконує сингл Fortepiano під супровід роялю у виконанні Любомира.

Любомир Мельник прибув в Україну 30 березня всього на один день заради запису дуету. Запис відео був ініціативою співачки. За її словами, ідея кооперації прийшла дуже несподівано і навіть вона сама до кінця не вірила в те, що вдасться все організувати. Зйомки були заплановані ще місяць тому, але через щільний графік день запису був підтверджений лише за декілька годин. Для зйомок співачка обрала сукню із нової колекції Артема Клімчука, саме вона підходила за настроєм та атмосферою нічної Малої Опери.

"Я був знайомий із творчістю Христини ще до дуету, і тому був приємно здивований, що вона запропонувала співпрацю. Пісня Fortepiano — особлива, краса музики надихнула мене перенести її на рояль. Ми імпровізували кілька годин перед зйомками, і, думаю, нам вдалося досягнути унікального звучання. Знаю, що для Христини це був експеримент і вона давно хотіла її заспівати лише у супроводі фортепіано. Моя техніка "безперервної музики" — це інший світ, але який гармонічно підійшов під пісню Христини. Я задоволений нашим дуетом", — розповідає Любомир Мельник про співпрацю.

Кліп Fortepiano вже зібрав понад 4 мільйони переглядів на YouТube і увійде в новий авторський альбом Христини Соловій.

17 квітня пройде концерт Любомира Мельника в Києві.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).