Дивимося разом: Wellboy презентував кліп на пісню для Нацвідбору на Євробачення 2022

Lifestyle
11.02.2022
Nozzy Bossy
ПОДЕЛИТЬСЯ

Wellboy представив сингл та кліп Nozzy Bossy, з яким він буде виборювати право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Nozzy Bossy — пісня про енергію землі. Сингл має глибокий сенс про цінність свого рідного краю, а босі ноги — це коріння, яке завжди вбирає в себе всю енергію та рухає нас по життю.

«Nozzy Bossy — про силу села, про всіх босоногих людей, які йдуть по цій планеті. Я себе вважаю босяком. Йду кудись, не знаю куди. Але я йду босим і мені це в кайф. І ця пісня — про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, яка дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей» — коментує Wellboy.

Раніше артист випустив дві роботи «Гуси» та «Вишні», після яких за Wellboy закріпилось звання українського хітмейкера та в певному сенсі революціонера. Його пісні били рекорди по кількості попадання в ТОП-чарти серед україномовних виконавців та треків як на музичних платформах, так і на YouTube.  

Вже цієї суботи артист презентує Nozzy Bossy на Національному відборі на участь у Пісенному конкурсі Євробачення-2022.

 

Читайте також: 

У Данії відкрили масштабну виставку 42-х сучасних українських художників

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).