Як за допомогою прикрас Кейт Міддлтон висловлює свою солідарність з Україною

Новости
16.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Один елемент в образі герцогині
ПОДЕЛИТЬСЯ

Герцогиня Кейт Міддлтон відвідала офіційну службу Дня Співдружності у Вестмінстерському абатстві. Під час виходу Кейт знову висловила підтримку Україні за допомогою одягу та прикрас. Герцогиня обрала пальто яскраво-синього кольору від Catherine Walker, додавши капелюх та підбори в тон. Образ вона доповнила тим самим сетом прикрас (сережками та кольє), який вже надягала на першу зустріч з Володимиром і Оленою Зеленськими, восени 2020 року.

Герцогиня обрала синій колір для публічного заходу вдруге за тиждень — на відвідини Українського культурного центру у Лондоні вона вдягла светр цього ж відтінку. 

Нагадаємо також, що Кейт і Вільям долучились до гуманітарної допомоги Україні, а королева Єлизавета II внесла пожертви з приватного рахунку. Принц Чарльз з дружиною Каміллою теж займаються благодійністю. 

Також перша леді США Джилл Байден підкреслювала відданість Україні синьою сукнею, а королева Іспанії Летиція вдягнула вишиванку. 

 

 

Читайте також: З тваринами у бомбосховище: Що взяти з собою

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).