"Ігри нескорених": За п’ятий день змагань українці здобули чотири медалі. Усього їх уже 16

Новини
21.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Перемоги на спортивному фронті
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Нідерландах пройшов п’ятий день міжнародних змагань "Ігри нескорених". Вони проводяться вже восьмий рік поспіль за ініціативою принца Гаррі. До змагань запрошуються колишні військовослужбовці, зацікавлені у різних видах спорту.  

За п’ятий день "Ігор нескорених" українці здобули цілих чотири медалі. Золото на змаганнях здобув львів’янин Ігор Галушка. Він переміг у 4-хвилинному веслуванні. Крім того, на 1-хвилинних змаганнях у тому ж виді спорту Ігорю вдалося здобути срібло.

Ще двома медалями були нагороджені спортсмени Віктор Легкодух й Ігор Безкоровайний. Вони здобули срібло та бронзу у веслуванні на 1 хвилину відповідно. Варто зазначити, що Віктор уже перемагав на "Іграх нескорених". Днями раніше він здобув золото в іншому виді спорту – у штовханні ядра.

Усього за п’ять днів "Ігор нескорених" українці здобули 16 медалей. Серед них – золото за плавання, срібло за стрільбу з лука, бронза за стрибки у довжину та інші нагороди.

Читайте також: Фільм режисера Валентина Васяновича "Відблиск" з'явиться у прокаті американських кінотеатрів

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).