Pepsi відмовилися від спонсорства виступів знаменитостей на "Суперкубку" після 10 років співпраці

Новости
25.05.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Культове шоу, що збирало довкола мільйони глядачів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Більше десяти років Pepsi були спонсорами виступів знаменитостей у перерві між матчами "Суперкубку". На сцені шоу з’являлися культові у свої часи знаменитості: від Мадонни та Дженніфер Лопес до Майкла Джексона та The Weeknd, — за перформанси яких компанія з виробу напоїв віддавала мільйони доларів. Інсайдери пов’язують рішення Pepsi відмовитися від спонсорства не лише з закінченням контракту. За останні сім років кількість глядачів Super Bowl Halftime Show впала на 30 мільйонів. Однак шоу все ще залишається одним з найрейтинговіших в історії — у 2022 році його дивилися 103 мільйони фанатів.

"Після 10 років культових виступів Pepsi Super Bowl Halftime Show ми вирішили, що настав час передати мікрофон. Дякуємо чудовим артистам та фанатам, які допомогли нам створити кілька неймовірних моментів на цьому шляху", — йдеться у заяві Pepsi.

Незважаючи на те що NFL вже оголосили, що знайшли нового спонсора, фанати шоу сумують за закінченням "епохи". Поки невідомо, якими будуть наступні виступи у Super Bowl Halftime Show і чи змінить спільнота його вектор.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).