Добрий знак: "ЦУМ Київ" відновлює роботу з 1 червня

Новости
31.05.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Підтримуючи економіку країни
ПОДЕЛИТЬСЯ

Перший день літа команда київського ЦУМу відзначає довгоочікуваним відкриттям універмагу та радо запрошує всіх відвідувачів. 

Від самого початку повномасштабного вторгнення в Україну ЦУМ було зачинено, проте всі 97 днів команда універмагу продовжувала активну діяльність на локальному та міжнародному ринках. На допомогу волонтерам Територіальної оборони Києва команда ЦУМу передала 150 одиниць теплого одягу, взуття та білизни. Проєкт глобальної ініціативи зі зверненням до міжнародних брендів щодо негайного припинення поставок та закриття магазинів у країні-агресорці було опубліковано на ресурсах авторитетних ЗМІ. Як результат – переважна більшість партнерів ЦУМу підтримала санкції, публічно засудивши війну в Україні та призупинивши всю свою бізнес-діяльність на території росії. 

Також, підтримуючи економіку країни та зберігаючи робочі місця, на початку квітня було відновлено роботу онлайн-магазину tsum.ua, а два тижні по тому команда ЦУМу відкрила свій перший pop-up-маркет у Львові. 

1 червня ЦУМ запрошує всіх на відкриття універмагу — насолодитися атмосферою офлайн-шопінгу, ознайомитися з літнім меню та десертами улюблених кафе і ресторанів, а також помилуватися панорамою міста на терасі Milk Bar. 

 

*Універмаг працює щодня, з 10:00 до 20:00. Онлайн-замовлення клієнти можуть отримати в зоні Click & Collect на 2-му поверсі ЦУМу, також доступні послуги безкоштовної доставки та виїзної примірки зі стилістом у межах Києва. 

 

*Універмаг припинятиме свою роботу на час повітряної тривоги та направлятиме відвідувачів до найближчого сховища цивільного захисту населення, розташованого на станції метро «Театральна».

 

Читайте також: 

Де колишуться віти закоханих мрій: Київ на світлинах ХІХ–ХХ століть

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).