Психологиня Лілія Зельдіс: "Енергія — це нове золото нашого часу"

ПОДЕЛИТЬСЯ
Колонка спеціально для L'Officiel
ПОДЕЛИТЬСЯ

Лілія Зельдіс: "Нічого в цьому світі не відбувається без енергії.

Енергія дає нам гроші.

Енергія дає нам сили для реалізації себе та свого потенціалу.

Енергія дає можливість любити, радіти, насолоджуватися, жити.

Енергія навіть дає нам сексуальний імпульс та потяг.

І тут народжується головний момент: окей, якщо наша енергія така важлива і потрібна, де її взяти (особливо зараз)?

Існує 2 джерела енергії — внутрішнє та зовнішнє.

Усвідомленість є провідником між нами та нашою енергією. Підключення до внутрішнього джерела – це нескінченне наповнення щастям та енергією. Але часто трапляється так, що другий шлях розгортається протягом декількох років після того, як ми відпускаємо образи, опрацьовуємо якісь внутрішні обмеження і загалом "терапевтуємося" комфортним для себе способом.

Тому сьогодні пропоную зосередитись на зовнішньому. Але спочатку дайте відповідь на важливе питання: що вам дає енергію зараз? (Перше, що спадає на думку.)

Якщо ви згадуєте якісь образи, фрагменти зі свого життя, радісні події, ви намацали своє джерело енергії. А тепер розкриймо ці потаємні двері! Чи є там реально енергія чи це «швидкі допінги»?

Чому ми повинні шукати допінги в інших людях, подіях, їжі, солодкому, наркотиках, алкоголі, якщо ми є генераторами енергії? Так, ми є джерелом енергії й виробляємо її постійно, якщо перебуваємо в контакті з собою.

Якщо ми самі є творцями свого внутрішнього світу, то чому ми моментами дозволяємо собі перебувати в настільки слабкому, пасивному і знеструмленому стані тіла і духу? Де ж дисконекція?

Все просто — у нашому виборі

Коли людина неправильно їсть, неправильно п'є і неправильно живе (це не про занудство), вона не може бути щасливою, наповненою енергією та позитивом – зовнішнє впливає на внутрішнє, як не крути.

Парадоксально в цій історії те, що кожен з нас може бути успішним матеріально, фінансово і вважати це власною реалізацією навіть без якісного внутрішнього енергетичного ресурсу, але, як виявляється, це обгортка, фантик. Сама з собою така людина відчуває порожнечу, вона нещасна і не розуміє, в чому проблема.

Потрібно навчитися «правильно жити», й починати треба з простого: здоровий сон, якісна їжа, чиста вода, природа, позитивні думки — і настане підключення до джерела щастя, ходити далеко не треба. Як я вже наголосила, воно у кожного всередині.

Для підтримки кожного з вас на додаток вирішила поділитись тим, що наповнює мене енергією.

Думаю, тут кожен може знайти щось цінне для себе:

  • Ліс, гори, море та усамітнення в цьому моменті – енергія приходить через природні форми та посилюється за рахунок відсутності зовнішніх подразників.
  • Правильна та збалансована їжа згідно з фізіологічним бажанням, а не психологічним.
  • Вода — та багато. Пам'ятайте, що, якщо у вас немає звички пити 2 літри води на день, ваш організм не стане вам сигналізувати про спрагу.
  • Реалізація свого потенціалу дає енергію для важливих дій.
  • Творчість та хобі, не пов'язані з основною діяльністю. Коли людина перебуває у творчому середовищі, енергія приходить сама собою в новому форматі. Наприклад, я малюю — і в цей момент мені приходить зовсім інша якість енергії.
  • Заняття улюбленою та важливою для себе справою. Без дій не буде й енергії.
  • Прокидаючись, я вже маю план або ж я просто дотримуюсь бажань, і це щодня дає мені енергію.
  • Контакт із теплими та душевними для мене людьми.
  • Повернення до свого тілесного відчуття. Відповіді на питання здатні дати енергію: які сигнали тіло говорить мені у різних життєвих ситуаціях; чого моє тіло хоче тут і зараз.

Нехай ваші бажання будуть великі, а готовність їх здійснювати — ще більше! І, звичайно ж, нехай будуть дії у напрямку цих бажань".

Лілія Зельдіс

На Лілії: капелюх Hoops, сукня Alexander McQueen, шкарпетки Calzedonia, козаки Dior, хустка, сережки та браслети — власність стиліста

На фото: Лілія Зельдіс @zeldis.lilia
Фотограф: Аня Кравченко @kravchenko_photo_
Стиліст: Таня Козубова @tanya.kozubova
Макіяж: Кирило Новак @ kirill.novak
Зачіска: Вікторія Поводенко @ viktoria_hst
Продюсер: Юлія Рурко @yuliia_rurko.

 

Читайте також: Самопідтримка як важливий життєвий вибір: Психологиня Лілія Зельдіс ділиться власним рецептом особистої трансформації

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).