Повзунки, сукні та ведмедик Луї: Louis Vuitton представили першу колекцію для новонароджених

Тренды
30.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Речі, які можна передавати крізь покоління
ПОДЕЛИТЬСЯ

Louis Vuitton представили першу колекцію для новонароджених малюків. Лінійка складається з одягу, взуття та аксесуарів з винятковою якістю, милістю та радістю. Основний мотив Meli-Melo переставляє монограму з відтінком безтурботності. Знакові квіти Louis Vuitton з'являються у вигляді перфорації на шкіряному взутті, 3D в'язки з найтоншого кашеміру та непомітної етикетки, прикріпленої до багатьох виробів.

Додаючи символічні вироби зі срібла, маленькі дорожні сумки і навіть плюшевого ведмедика Луї, Louis Vuitton створив прекрасний світ, де кожна річ відіграє важливу роль у житті дитини. Втілюючи більш ніж 160-річну традицію у виготовлені саквояжів, спеціально розроблена шафа-скриня символізує найкращий подарунок на все життя.

Ідея дитячої колекції народилася з різних елементів історії, сучасного духу та візуальної ідентичності Louis Vuitton. Гастон Луї Віттон ввів іграшки у всесвіт Будинку в 1930-х роках, відкривши Салон дитячих іграшок у магазині на Єлисейських полях.

Колекція представляє продуманий асортимент повсякденних речей і стилів для особливих випадків, перших іграшок, які можуть стати сувенірами на все життя. Молочно-білий, пісочно-дюнний та сірий відтінки, мотиви пастельних тонів оживляються сміливими жовтими вкрапленнями.

Одяг розміром до 12 місяців включає повзунки, кофтинки, боді, піжаму, сукні та двостороннє пальто з капюшоном з квітами Monogram на кишенях та мотивом Meli-Melo на внутрішній стороні. Делікатно і ретельно продумані деталі – частина нової колекції: перламутрові ґудзики на бавовняних кашемірових кардиганах, маленькі вишивки на штанцях і боді або витончена монограма у вигляді жаккарду, надрукована на гросгрейні.

"В основі творчості Louis Vuitton лежить ідея вічності, вироби можна передавати в спадок і зберігати, увічнюючи таким чином радісні мотиви колекції", - розповідають Louis Vuitton.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).