Гармонія гедонізму: колекція Giorgio Armani осінь-зима – 2023-2024

Тижні Моди
27.02.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Мистецтво інтимності
ПОДЕЛИТЬСЯ

У підвальному приміщенні власного палацу Giorgio Armani провели шоу колекції осінь-зима – 2023-2024. Уже традиційно бренд представляє капсулу класичного одягу з мінімумом експериментів і викликів. Гармонія кольорів, текстур і силуетів – у новій колекції Cipria ("Пудра") Giorgio Armani роблять ставку на позачасові образи.

До колекції осінь-зима – 2023-2024 увійшли костюми, класичні двобортні та кроп-жакети, широкі штани, сукні максі, топи, спідниці міді та жилети. Головними матеріалами лінійки Giorgio Armani обирають як очікуваний для себе шовк, так і більш несподіваний оксамит, який у декількох образах поєднуються з драматичною бахромою.

У пошитті образів Giorgio Armani зверталися до традиційних азіатських прийомів. Деталі верхнього одягу в колекції Cipria були зшиті місцевими майстрами. Усе для того, аби створити легкий і вільний силует, який не сковуватиме рухи.

Нова колекція бренду може посперечатися з Pantone щодо різноманітності бежевих кольорів. Від класичних карамельних відтінків до холодного верблюжого та пісочного – Giorgio Armani вдало міксують беж між собою в створенні образів однієї палітри. Серед інших кольорів колекції – чорний, сірий, персиковий і baby pink.

Анімалістичні принти – рідкість для Giorgio Armani, однак бренд здивував публіку леопардовою шубою, яка стала "білою вороною" колекції. Натяки на тваринні мотиви, більш схожі на абстрактні візерунки, спостерігалися і в шовкових костюмах, і в блузах та жакетах.   

В ідейну основу колекції осінь-зима – 2023-2024 Giorgio Armani вкладають важливість часу наодинці з собою, про що і натякає назва Cipria. Гедонізм – погляд бренду на майбутній сезон.  

Читайте також: Колекція Prada FW 23/24 презентує оду тендітності та турботи

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).