Кольори мабутнього літа: Louis Vuitton оновлює колекцію Taigarama

Тренды
02.03.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Louis Vuitton представляє нові доповнення до своєї популярної колекції шкіргалантереї Taigarama, переглянутої цього сезону у свіжій, прохолодній палітрі, натхненній 80-ми роками: неоново-жовтому, зеленому Miami та оптично-білому кольорах.

Створена з полотна Louis Vuitton та красивої шкіри Taiga з емблематичним логотипом Monogram, колекція спортивних аксесуарів Taigarama представлена двома новими моделями: неоново-жовтою сумкою Duo Slingbag, ідеальною для повсякденного життя, а також універсальною сумкою Weekend Tote, яка зробить подорожі легким та невимушеним.

Duo Slingbag - це трендова сумка-кросбоді з витонченою, але м'якою та приємною до тіла формою, яка має практичну бічну застібку-блискавку, знімну круглу сумку на блискавці та регульований ремінець для універсального носіння.

Натхненна класикою Maison, гнучка сумка Taigarama Weekend Tote має велике основне відділення і три внутрішні кишені для безпечного зберігання необхідних речей; подвійні ручки з гладкої шкіри і плетений, регульований, знімний плечовий ремінь дозволяють адаптувати її до будь-якого випадку.

Ці вироби приєднуються до таких культових моделей, як Keepall 50B, Discovery Backpack, Horizon 55 та Outdoor Messenger, які також доступні в головних кольорах майбутнього літа. Невеликі речі для подорожей та повсякденного вжитку, такі як гаманець, кишенькові органайзери та тримачі для карток, також доповнюють колекцію Taigarama.

Колекція Taigarama літо-2023 з’явиться офлайн і на офіційному сайті бренду з 2 березня 2023 року.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).