"Королева Шарлотта: Історія Бріджертона": чому варто дивитися приквел "Бріджиртонів"

ПОДЕЛИТЬСЯ
Прем’єра серіалу запланована на травень цього року
ПОДЕЛИТЬСЯ

Любовні перипетії герцогів і герцогинь, королев і королів повертаються на наші екрани. Поки шанувальники знаходяться в очікуванні нового сезону "Бріджертонів" Netflix презентує приквел культового серіалу. В основі сюжету знаходитиметься історія королеви Шарлотти, її життя до сходження на престол.

Поміж інших вигаданих персонажів "Бріджертонів" біографія королеви Шарлотти має історичне підґрунтя. Шарлотта народилася в 1744 році, а вже в підлітковому віці одружилася зі спадкоємцем англійського престолу. Королева була німкенею за походженням, але історики називають можливим те, що Шарлотта мала й африканське коріння.

Сюжетна лінія, яка розгортається навколо особистості королеви та її чоловіка в оригінальних "Бріджертонах", має як схожості, так і відмінності з історією. Відсутність дітей у Шарлотти та Георга III є сюжетною вигадкою, адже в реальному житті монарша родина мала 10 спільних дітей. Однак, як і в серіалі, у пізньому віці Георг III дійсно страждав від когнітивних розладів.

Головну роль в шоу "Королева Шарлотта: Історія Бріджертона" зіграють одразу дві акторки. До касту серіалу повернеться Голда Рошевель, а її молоду версію на екранах втілить Індія Амартейфіо, відома за проєктами "Евермор" і "Статеве виховання".

Також приквел "Бріджертонів" розкриє історію давньої дружби королеви Шарлотти з Леді Данбері та Вайолетою Бріджиртон. У дорослому віці, подібно до оригінального шоу, їх ролі зіграють Анджоа Андо та Рут Геммелл.

Сценарій до шоу написала Шонда Раймс, авторка серіалів "Як уникнути покарання за вбивство" і "Скандал". За режисерську роботу відповідав Том Веріка, який свого часу працював над декількома серіями оригінальних "Бріджертонів".

Прем’єра серіалу "Королева Шарлотта: Історія Бріджертона" запланована на 4 травня цього року. Усього Netflix представить шість епізодів, які з’являться на стрімінговому сервісі одночасно.

Читайте також: “Кит”, “Памфір” і “Великі сподівання”: топ-7 фільмів і серіалів березня

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).