Як доглядати за віями та бровами після ламінування

Beauty-ревизор
31.03.2023
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Зміцнення, укріплення та гладкість
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ламінування вій і брів – хімічна процедура, завдяки якій можна покращити завиток та надати волоскам бажаної форми. Іноді після сеансу довготривалої укладки спостерігається сухість вій і брів. Це проявляється у вигляді втрати блиску, зменшення об’єму та підвищення ламкості волосків. Аби уникнути цього потрібно підібрати правильний домашній догляд, який допоможе не відмовлятися від улюбленої процедури та навіть покращувати її ефект.

Український бренд Hedonic розробив революційний засіб, який практично немає аналогів у б’юті-індустрії. Продукт отримав назву After Lamination Care Serum – це сироватка, розроблена провідними технологами.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Hedonic® official (@hedonic_beauty)

Її склад був розроблений за аналогією до засобів для догляду за волоссям після хімічних завивок. Принцип дії процедур, як і протоколи відновлення структури волосся — майже ідентичні.

Бренд Hedonic адаптував формулу сироватки After Lamination Care Serum до унікальних особливостей і потреб волосків вій та брів. Продукт допомагає зберегти волоски брів та вій здоровими та зволоженими після процедур ламінування чи довготривалої укладки.

Сироватка також захищає волоски брови та вії від механічного пошкодження, наприклад, під час сну. Крім того, засіб підходить і тим, хто не робив процедуру ламінування, але хоче мати засіб для щоденного догляду за віями та бровами. При регулярному використанні якість волосків значно покращується, вони стають об’ємнішими та здоровішими на вигляд.

Формула сироватки має водну основу, тому не викликає подразнення шкіри та слизових оболонок, на відміну від олій. У складі After Lamination Care Serum містяться лише ферментовані олії, створені по запатентованій технології компанії Labio.

До формули сироватки входить коктейль аміноксислот Ajinomoto (Японія), які вбудовуються у поверхню волосків, імітуючи його структуру. Завдяки цьому вії та брови стають більш наповненими, зміцненими та сяючими.

Сироватка After Lamination Care Serum створена для догляду за волосками, тому не впливає на їх ріст. Принцип дії продукту схожий на бальзам для волосся, тому першочергова функція засобу – відновлення структури волосків і покращення їх зовнішнього вигляду.

Український бренд Hedonic провів наочний експеримент, який показав вплив сироватки на стан волосків. Дослідження проводила доктор Олена Саленкова, лікар дерматовенеролог, алерголог і трихолог. 

Олена Саленкова – віце-президент "Асоціації косметологів України", асистент кафедри інфекційних хвороб на клінічної імунології ХНУ ім. В.Н.Каразіна та науковий керівник навчального центру "Академія Докар".

На єдиному в Україні унікальному апараті мікрофотографі Tescan Vega 3LMH на базі Кафедри експериментальної фізики фізичного факультету ХНУ ім. В.Н. Каразіна була проведена мікрофотозйомка однієї і тієї ж вії.

Спочатку на апараті зафіксували чисту вію без фарбування, а потім – її ж після занурення в сироватку та вбирання. Експеримент показав, що навіть після одноразового нанесення сироватки кортекс волоса став набагато щільнішим. Також помітно покращився і стан найбільш ушкоджених зон.

Вії та брови неодмінно потребують додаткового догляду, особливо після хімічних процедур. Додавайте до своєї б'юті-рутини засоби для зволоження та зміцнення волосків, аби уникнути сухості, ламкості та інших наслідків, які можуть викликати ламінування вій і брів. 

 

Читайте також: Вітаміни, які допоможуть впоратися з хронічною втомою після зимової сплячки

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).