Ріки містичних рюш: колекція Louis Vuitton cruise – 2024

Тренды
25.05.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Загадковий підводний світ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ріо-де-Жанейро, Сан-Дієго, Палм-Спрінгс, а зараз – острів Ізола-Белла, озеро Маджоре, Італія: вибір Ніколя Геск’єра для локацій шоу Louis Vuitton завжди продовжує ідею колекції. Цього разу дизайнер надихався магічним підводним світом, його флорою та фауною. Так, у колекції Louis Vuitton cruise – 2024 Геск’єр представив своє бачення міфів про загадкові морські глибини, у тому числі й про найзагадковіших його "мешканок" – русалок.

Шоу відкрив образ, що нагадував костюм для професійного занурення з аквалангом – брюки кольору індіго та принтований бомбер з об’ємним комірцем, на створення крою якого Ніколя Геск’єра надихнули рибні плавники. Морську тематику колекції продовжили флотські куртки з принтом бурхливих хвиль, сукні з об’ємними рюшами та прикраси у вигляді крапель води.

На мить дизайнер перетворив моделей у сучасних русалок. Для суконь з колекції cruise – 2024 Геск’єр обрав одні з найромантичніших матеріалів – шовк, органзу та мереживо. Спідниці креативний директор Louis Vuitton доповнює пайєтками у вигляді луски, які не тільки натякали на міфічну атмосферу колекції, але й надавали їй напівкутюрного забарвлення.

"Круїз, що породжує сучасні казки, населений дрейфуючими істотами, які залишають водні оселі заради відкриття земних чудес", – описує колекцію Louis Vuitton.

Місце проведення показу, Італія, теж залишило свій слід у колекції cruise – 2024. Головні убори в стилі Бароко для бренду створювались у місцевому римському ательє, яке зазвичай працює з образами для опери та кіно.

Читайте також: La Vacanza: колекція Versace pre-fall – 2023, створена разом з Дуа Ліпою

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).