Born in Ukraine: 6 українських брендів з місцевим виробництвом

ПОДЕЛИТЬСЯ
Від якісного й актуального одягу до предметів для дому та інтер’єру
ПОДЕЛИТЬСЯ

Редакція L'Officiel продовжує знайомити читачів з українськими брендами. Українці не лише приділяють увагу кожній деталі продукту, але й вкладають у виріб найголовніше — свою щедру душу та любов. Ми ділимося вже п’ятою частиною нашої рубрики Born in Ukraine. Ми, як і раніше, упевнені, що в Україні товари не виробляються, а народжуються!

L`Officiel Online планує і надалі розповідати про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Редакція підготувала нову добірку з шести українських брендів – від якісного й актуального одягу до предметів для дому та інтер’єру –, які ви можете купувати, аби підтримати внутрішню економіку країни.

Hype Laboratories

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Hype Laboratories — молодий український бренд для драйвових, відкритих світу людей. Бренд розпочав свій шлях як патріотичний одяг із колекцією  “Президентські краші”, але з часом вийшов на новий рівень, ставши брендом СИЛЬНОГО українського одягу: від Сходу до Заходу, від Півночі до Півдня. Глобальна ціль проєкту благодійна — будування освітніх таборів з інноваційним навчанням для дітей-інвалідів та сиріт.

“Hype Laboratories набагато більше ніж просто патріотичний мерч із написом «Вова, *баш їх *лядь». Ми про свободу вибору, рухів та духовності. Ми презентуємо інакше бачення моди. Наш одяг перетворює на воїна, котрий захищатиме усе потужне, змістовне та самодостатнє — українське!” — говорить засновник Станіслав Мамонов.

Цього сезону український бренд Hype Laboratories презентує колекцію REBORN, що символізує духовне оновлення, натхнення та бажання рухатися вперед. Бренд закликає бути прогресивними та пірнути у це літо у костюмах із бавовняної пряжі, які подарують не лише затишок, але і яскраві емоції.

Втіленням відважності та стійкості стали шорти спортивного крою на кшталт боксерських, адже кожен з нас виборює власні інтереси, щоб втілювати мрії. Оверсайз-крій футболок нагадує про відсутність кордонів людської душі та молодість, яка не залежить від віку. А кроп-топи підкреслять легкий літній вайб.

Моменти, коли час завмирає, зосереджені у кольорах колекції REBORN. Це справжня подорож квітучою Україною: колір львівський флет-вайт — про прогулянки вуличками, на яких історія не вмирає, а переплітається з сьогоденням. Колір київський каштан — про місце, де молодість та драйв літає у повітрі. А колір кримський виноград — про вечірні посиденьки на пляжі з келихом вина під захід сонця.

INTERIA

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Студія красивих меблів INTERIA – це сімейна компанія-виробник м’яких меблів та предметів інтер’єру. Заснована у 2011 році Євгеном Палієм, котрий і є керівником. Виробництво розташоване в Чернігові. Перший магазин-шоурум було відкрито в Києві, згодом в 2022 році були відкриті магазини у Львові та Кашкайші (Португалія).

Диван, ліжко, пуф, журнальний стіл – це не просто меблі. Це ваш особистий комфортний простір, створений власноруч. Тому якість товарів та сервісу, дотримання строків, увага до деталей є основними принципами компанії.

У модельному ряді є меблі, розроблені спеціально для INTERIA талановитими українськими дизайнерами. І дизайн цих товарів визнаний далеко за межами нашої країни.

У 2019 році компанія отримала одну із найпрестижніших міжнародних премій у промисловому дизайні – RedDot Award, за дитячі ліжка Mickey, Tom та Zaya, розроблені Вікторією Шкляр з FORM Bureau.

INTERIA – це родина з більше ніж сімдесятьма співробітниками. Більше 10 000 замовників по всій Україні та за її межами. Компанія вірить у свій свою команду і свій потенціал, і тому продовжує виробляти, створювати, запроваджувати, розвиватись – рухатися вперед.

House Casual

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

House Casual - бренд, що несе за собою місію розкрити культуру стильного домашнього одягу для тих, хто працює вдома.

Бренд – не фаст фешн. House Casual не створює одноразовий одяг. У подарунок до кожного замовлення бренд надсилає мішечок для прання, щоб ви дбайливо прали, а речі вам довше служили!

У капсульних колекціях бренду представлені жіночі та чоловічі речі з натуральних матеріалів, щоб ви могли відчувати гармонію не тільки з собою, а й з природою. Отримуйте тілесне задоволення від доторку плюшу, шовку, льону або сатину не тільки відпочиваючи в ліжку, а й під час роботи.

“В нашому одязі ти відчуваєш, що ти не ховаєшся від світу вдома, а в усьому світі почуваєшся як вдома.” – Олеся Ткачова, засновниця бренду House Casual.

DC Textile (Dreamco.club)

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

DC Textile (Dreamco.club) – український бренд, який обожнює своїх клієнтів та дбає про природу. Бренд DC Textile (а віднедавна з оновленою назвою Dreamco.club) спеціалізується на виготовленні кастомного текстилю – ствоює якісну постільну білизну, пледи-піке, халати та рушники.

"Кожен виріб виготовляється під замовлення за індивідуальними параметрами в найкоротший термін – 2 робочі дні, – розповідає керівник компанії Юлія Роздольска. – Ми маємо найбільшу в Україні колекцію тканин преміум якості: 100+ кольорів мерсеризованого сатину, 80+ варіацій страйк-сатину з шириною смужки від 5 мм до 2 см, 130+ відтінків вареної бавовни і ще безліч варіантів, щоб задовольнити найвибагливішого клієнта. Всі тканини виготовлені виключно з 100% бавовни та мають сертифікацію OEKO-TEX STANDARD 100, що дозволяє використовувати їх для немовлят та людей схильних до алергічних реакцій".

Халати, рушники та пледи-піке Dreamco виготовляються з текстурованої бавовни – це вафельне полотно нового покоління, яке виварюється за спеціальною технологією, після чого воно стає обʼємним та надзвичайно мʼяким.

Що важливо, ця тканина значно екологічніша за махрову – для її виробництва йде в кілька разів менше ресурсів нашої планети.

До того ж, текстурована бавовна яку використовує бренд, на 40% краще вбирає воду у порівнянні з махровою, в два рази менше важить (що дозволяє випрати вдвічи більше білизни за один цикл машинного прання) і дуже зносостійка – вафельний рушник DC навіть через 5 років виглядатиме ідеально.

PAPAYA

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

PAPAYA — український фешн-бренд. Це бренд, який робить щасливою та впевненою кожну дівчину. За 11 років у сфері моди бренд встиг створити величезну кількість колекцій базових речей, взуття та аксесуарів, провести колаборації з дизайнерами та лідерами думок. PAPAYA першими втілюють найяскравіші тренди fashion-індустрії в своїх лінійках. 

Нова колекція від українського бренду PAPAYA про summer vibes: яскраві кольори, короткі фасони, вільні силуети та легкі, невагомі текстури. Hot new топи, спідниці, шорти, bestsellers — трикотажні сукні і ще багато чого. Stay tuned, PAPAYA тебе здивує!

"Spend your SUMMER’23 with PAPAYA", – закликає бренд!

 Швейний Дім "Ваш стиль"

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

З моменту заснування в 2016 році й до сьогоднішнього дня швейний дім "Ваш стиль" успішно розвивається, незважаючи на безліч труднощів, з якими зіштовхнувся. Ця історія може стати натхненням для всіх, хто прагне здійснити свої творчі та бізнес амбіції.

"Моє натхнення спонукало мене задуматися, як поєднати свої ідеї і творчий потенціал з виробництвом, щоб принести щось нове й оригінальне в світ моди. З моменту заснування мого швейного підприємства я зосередилася на створенні відмінного дизайну й уважно стежила за кожним етапом виробництва", - розповідає дизайнер і засновниця бренду Валерія. 

Головне завдання компанії - об'єднати задум дизайнера та виробничі можливості, щоб кожний наш шедевр не лише відображав індивідуальність та творчість, але й був зроблений з максимальною якістю й увагою до деталей.

Розвиток такого підприємства має особливе значення для українського бізнесу. Швейний дім створює робочі місця, сприяє розвитку місцевого виробництва та підтримує економічне благополуччя країни. Команда талановитих майстрів з України є прикладом професіоналізму й якості.

Засновниця бренду з командою прагне бути в центрі інновацій та створювати модні тренди, які відображатимуть унікальність і творчий потенціал. "Я пишаюся тим, що моє підприємство є важливою складовою української модної індустрії. Я продовжую радувати наших клієнтів винятковими колекціями, створеними з любов'ю та професіоналізмом", - говорить Валерія. 

 

Читайте також: Born in Ukraine: 3 українських б'юті-бренди з місцевим виробництвом

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).