Не "пластикувати" життя: нова колекція букетів Fiori

ПОДЕЛИТЬСЯ
Повернення до витоків
ПОДЕЛИТЬСЯ

Fiori представили оновлену колекцію букетів. Бренд взяв все найрідніше, що роками закладалося у нашому коді ДНК, та перетворили на флористичне мистецтво.

"Наші очі можуть бачити все лише зі своєї "висоти", а Земля споглядає кожен наш рух, будь-яку дію, котра відбувається на її теренах. Тож давайте спробуємо подивитися її очима. Кожен з нас зараз цінує справжнє та намагається не «пластикувати» життя. Такі й вони, наші букети з колекції: справжні, вільні, наче щойно зібрані у полі", — розповідають у Fiori.

Навколо багато комерції, пов’язаної саме з квітами, тому Fiori наділяють їх новими сенсами: повернутись до витоків, до поклику природи, відчути всім серцем любов до землі та всього, що вона створює для нас.

"Ми захоплюємось рідними пейзажами, безкраїм небом, чудовими людьми… Настав час ще більше милуватись польовими квітами та створювати мистецтво з рідного простору", — ділиться флористичний бренд Fiori.

Читайте також: Born in Ukraine: 3 українських б'юті-бренди з місцевим виробництвом

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).