script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Сексуальність 70-х. Дебют Пітера Гокінса в Tom Ford SS24

Тижні Моди
22.09.2023
ТЕКСТ: Ірина Задорожна
ПОДЕЛИТЬСЯ
Сексуальність бренду стала більш невимушеною
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сексуальність, гламур і елегантність — це коди Пітера Гокінса, які він будував протягом 25 років роботи з Томом Фордом. Після продажу бренду Estée Lauder саме Гокінс зумів продовжити візію Tom Ford. «В особі Пітера Гокінса бренд знайшов ідеального креативного директора», — говорив Том Форд.

Дебют дизайнера став продовженням того, що втілює бренд. Свій стиль Гокінс формував разом із Томом Фордом ще з часів Gucci. Ця естетика продемонстрована в розстібнутих сорочках, фірмових оксамитових костюмах і спокусливих максісукнях. Також на подіумі з’явилися мінішорти, які стали гітом майбутнього весняно-літнього сезону.

Сексуальність дизайнів Тома Форда говорила про бажання. Водночас Гокінс презентує її в невимушеній і більш витонченій формі. Спідниці довжиною до коліна скомбіновані з розхристаними блузками, китиці прикрасили мінісукні, а шкіра стала матеріалом для багатьох айтемів.

Провідною темою нової колекції став гламур 70-х. Гокінс передав її в текстилі, атмосфері шоу та поведінці моделі. У розробці одягу дизайнер намагався зблизити жінок і чоловіків, коли його попередник підкреслював їхні відмінності. Цього сезону моделей об’єднували однаковий текстиль і манера стилізації. 

Невимушене бачення сексуальності та конвергенція жінок і чоловіків — це бачення, яке втілює Гокінс. За словами дизайнера, команда бажала підняти пошиття жіночого одягу на рівень чоловічих колекцій. Нюансований погляд на Tom Ford зі збереженням головних кодів — дебютна колекція Гокінса прокладає новий шлях для бренду.

Читайте також: У Мілані — тихо: безтурботність у колекції Fendi spring — 2024.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).