Динамічність, радість життя і його мінливість: колекція Miu Miu SS24

Тижні Моди
04.10.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Екзистенційний роздум і шалений мікс естетик
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Небо падає? Наближається буря?» — риторичними питаннями Miu Miu натякали на тему нового показу, присвяченого активному пошуку краси в сьогоденні. Концепція прекрасного відображає складність нашої динамічної епохи, вважають у бренді. Так, у весняно-літній колекції дизайнерка Міучча Прада фокусується на двох складових «краси» — унікальності людей та радості життя.

Локацією шоу стали технологічні руїни в Палаці Ієни, які відображали грань між реальністю та фантазією. Футуристичні декорації були створені в колаборації з катарсько-американською мисткинею Софією Аль-Марією. Спеціальний відеопроєкт художниці під назвою «Гравітація & Грація» також показали в межах показу.

Що ж є красою для Міуччі Пради? Це одяг, на якому залишаються сліди життя — прання, потертості, маркування замші та шкіри, відбитки тривалого користування. А також прототипові елементи гардероба, представлені в колекції: топи з оборками, мініспідниці, елегантні сукні з вишивкою й парчею, елементи купальників, величезні ремені в стилі 90-х і потерті куртки.

Образи з показу, неначе поділені на три категорії — пляжна естетика міксувалася з офісною й вечірньою. Чоловічі плавки й сандалі комбінувалися з тренчами, а в сумки поспіхом закинули туфлі. Інтерпретація стилю преппі також присутня в картатих сорочках, шкільній формі, яка відкрила показ і двошарових спідницях та поло. У новому сезоні герої Miu Miu постають в різних амплуа, а їхній одяг завжди залишається функціональним і універсальним для різних подій. Серед взуття кросівки з останньої колаборації бренду з New Balance та броги зі співпраці з Church.

Модельний каст включав Троя Сівана, який дебютував на подіумі, Розмарі Фергюсон, Джіджі Гадід та зірку майбутнього байопіку «Прісцилла» Кейлі Спейні, що закрила показ.

Читайте також: Мандрівниця на повітряній кулі: жіноча колекція Louis Vuitton SS24.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).