В оточенні колориту: Louis Vuitton вирушає в Шанхай із показом Voyager

Новини
20.12.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нова концепція для виїзних шоу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Від Сеулу до Гонконгу — Louis Vuitton продовжує подорожувати навколо світу з новими жіночими й чоловічими колекціями. Відтепер виїзні покази модного дому називатимуться Louis Vuitton Voyager Show. Зокрема, починаючи з майбутнього шоу жіночої колекції Prefall 2024 від Ніколя Гескьєра, що відбудеться 18 квітня 2024 року.

Нова концепція модного дому Voyager Show покликана підкреслити дух подорожей, властивий Louis Vuitton. Міжсезонні колекції, проведені у виняткових і яскравих місцях у всьому світі, — це історія відкриттів із місцевим колоритом, що відповідає основам відповідних колекцій. Концепція Voyager Show охопить як чоловічі й жіночі минулі міжсезонні колекції, так і майбутні.

Показ жіночої колекції Prefall 2024 буде проведений у шанхайському Long Museum («Довгий музей»). Як зазначили в Louis Vuitton, ця локація шоу, видатний архітектурний шедевр з однією з кращих мистецьких колекцій, перегукується з цінностями дому — творчістю й витонченістю. Для модного дому показ у Шанхаї повинен стати новим розділом у відносинах із країною. Так, ще в 1992 році перший бутик Louis Vuitton був відкритий у готелі Peninsula в Пекіні.

Читайте також: Позачасовість у діловому образі: колекція Louis Vuitton Formal FW 2024.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).