Головна героїня. Ідеї подарунків до 8 березня для себе та близьких

ПОДЕЛИТЬСЯ
Ода жіночій силі
ПОДЕЛИТЬСЯ

8 березня 1908 року на вулиці Нью-Йорку вийшли тисячі жінок, які вимагали права голосу та рівної оплати праці. З того дня Міжнародний жіночий день не раз був змінений правлячими партіями та настроями суспільства. Попри це 8 березня досі залишається не зайвим нагадуванням про жіночу силу та її внутрішні бажання, а дарувати квіти та подарунки цього дня — приємний жест, який став традицією. Редакція L’Officiel Online зібрала ідеї, що допоможуть вам обрати подарунок собі або близьким жінкам, аби виразити любов та повагу.

LATINIUM

Легке ігристе вино Latinium Sparkling сподобається тим, хто полюбляє свіжі смаки. Напій бренда — це біле напівсолодке ігристе вино із приємним смаком і ніжним фруктово-квітковим ароматом, а сорт ігристого добре поєднується з різними закусками та солодощами. Виготовляється біле напівсолодке вино Латініум Спарклінг зі стиглих ґрон білого винограду, вирощеного на найкращих виноградниках німецьких регіонів. Latinium Sparkling стане вдалим вибором для дівочих посиденьок.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

HEDONIC

 

Напередодні 8 березня український б’юті-бренд HEDONIC представив premium-лінійку доглядових засобів для рук в стильному та естетичному дизайні.

До неї ввійшли Hedonic Day Hand Cream для інтенсивного зволоження та відновлення, Hedonic Night Hand Cream для нічної доглядової рутини та Hedonic Water Drop Hand Mask з унікальною технологією для інтенсивного зволоження, живлення та захисту.

Усі продукти містять дієві формули та компоненти:

  • Hedonic Day Hand Cream — ніацинамід для відновлення та захисту, японський комплекс амінокислот Prodew 500 для зволоження та надання пружності, алантоїн для регенерації, екстракт Алое Вера для відновлення та олія аргани для зміцнення тургору.
  • Hedonic Night Hand Cream — алантоїн для усунення сухості та подразнень, олія ши та сквалан для зволоження та відновлення, пантенол для стимуляції колагену та утримання вологи, а також вітамін E для зміцнення та захисту від сонячних променів.
  • Hedonic Water Drop Hand Mask — ніацинамід для відновлення та захисту, гідролізат протеїнів шовку для глибокого зволоження та регенерації, екстракт зеленого чаю для заспокоєння шкіри.

Легкі аромати вишуканих парфумів з квітковими нотками додають насолоди від користування. А цільнометалеві кришечки з алюмінієвим ключиком роблять користування улюбленими засобами ще зручнішим та довготривалішими.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

KAMERON

Міжнародний жіночий день — чудовий привід оновити гардероб або подарувати стильну річ своїм близьким. Зверніть увагу на яскраві кольори, які будуть особливо популярними в сезоні весна – 2024. Костюм Dolce&Gabbanaжакет Balmain чи сукні Polo Ralph Lauren — обирайте предмети, завдяки яким можна отримати максимум емоцій завдяки якісним матеріалам, актуальним дизайнам і формам. Універсальним подарунком стануть сумки, наприклад, від Dolce&Gabbana в трендовому червоному кольорі. 

Не менш приємно отримувати чи дарувати аксесуари та взуття. Можливо, у вашому віш-листі чи списку бажаних подарунків близьких знаходяться стильні окуляри від Balmain чи мюлі від Dolce&Gabbana з колекції spring-summer — 2024. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

BROCARD

Улюбленим жінкам, у тому числі й собі, хочеться дарувати красу. Чудовим варіантом стануть фруктово-квітковий аромат Dream Collection Ibiza Marbella, цитрусово-деревний Maison Noir Vertigo 236 чи амбровий Boss The Scent Elixir – обирайте парфюм залежно від ольфакторних переваг ваших близьких.   

Доглядова та декоративна косметика – не менш приємний подарунок. Для дорослих жінок обирайте антивіковий крем NativAge швейцарського бренду La Colline, а для близьких дівчат, наприклад, сестер чи доньок – блиск для губ Make Up Factory High Shine.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

YVES ROCHER

Серед продукції французького бренду Yves Rocher редакція L’Officiel Online обрала універсальні доглядові засоби, які ідеально підійдуть для володарок різних типів шкіри. Желе-Демакіяж на основі мікроводоростей Тетраселміс, що мають унікальну здатність насичувати клітини киснем, делікатно видаляє макіяж, позбавляє токсинів та очищає шкіру обличчя та контуру очей. Засіб поєднує ефективність олії для зняття макіяжу та свіжість гелю для вмивання.

Крем-маска для інтенсивного зволоження об’єднує одразу три продукти: денний та нічний крем, а також маску. У складі продукту - найпотужніший зволожувальний інгредієнт – клітинна вода Едуліса. А доповнити ритуал догляду можна зволожуючою сироваткою від Yves Rocher для покращення природнього сяйва обличчя.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

AROUND

Жити, творити та експериментувати надихаючись простими речами – філософія молодого бренду Around, який може стати чудовим подарунком для себе чи близьких. Форми прикрас можуть нагадувати кожному щось своє, щось близьке та зрозуміле. Вироби бренду дозволяють надихати своїх власників на експерименти з повсякденням, з настроєм або просто з образом.

«Нова весняна колекція про весну, тепло та любов, яких іноді не вистачає. Усі прикраси зроблені зі срібла, натурального каміння та перлинок. Ми впевнені, що кожна жінка точно зможе залишити свій особистий вайб навколо в прикрасах Around», – зазначає бренд.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).