7 очікуваних серіалів весни: прем’єри та нові сезони улюблених шоу

ПОДЕЛИТЬСЯ
Релізи, відомі на цей час
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якщо ви вже завершили перегляд нашумівших One Day від Netflix чи New Look від Apple TV+, не варто знову поринати в багатосезонні «Секс і місто» чи «Відчайдушні домогосподарки»: серіаломанам ще є чого очікувати від прийдешньої весни. Редакція L’Officiel Online зібрала сім відомих на цей час шоу весни — від політичних мінісеріалів до продовження улюблених любовних драм.

«Режим»

Дата прем’єри: 3 березня

Сюжет серіалу «Режим» охопить рік діяльності та політики вигаданої європейської країни з авторитарним режимом. Кейт Вінслет перевтілиться в правлячу диктаторку Єлену Вернем, яка звертається за допомогою до свого найвідданішого генерала Герберта Зубаку. Намагаючись відновити впливовість в очах суспільства, їх відносини переростають у щось більше, ніж просто ділове спілкування. Шоуранером проєкту виступить Вілл Трейсі, співавтор сатиричного фільму з Анею Тейлор-Джой «Меню». 

«Джентельмени»

Дата прем’єри: 7 березня

Серіал «Джентельмени» стане продовження однойменного фільму Гайя Річі 2019 року. Едді Горніман, син англійського аристократа, успадковує маєток свого батька, який виявляється частиною імперії з вирощування наркотичних речовин. Роль головного героя виконає Тео Джеймс, відомий своєю роботою над «Білим лотосом» та «Дивергентом». Сам же Річі виступив шоуранером та виконавчив продюсером серіалу, під його режисурою — перші два епізоди нових «Джентельменів».

«Палм Рояль»

Дата прем’єри: 20 березня

У центрі сюжетної лінії майбутнього комедійного серіалу Apple TV+ — амбіціозна героїня на ім’я Максін Сіммонс, яка в 60-х роках незаконно проникає в елітний готель, аби захопити увагу місцевого «вищого суспільства». Її роль на екрані втілить номінантка «Золотого глобусу» Крістен Віг. Також у проєкті з’являться Ріккі Мартін, Лаура Дерн та Кайя Гербер.

«Ріплі»

Дата прем’єри: 4 квітня

«Ріплі» — один з найочікуваніших серіалів весни. Сюжет шоу заснований на романі письменниці Патриції Гайсміт «Талановитий містер Ріплі», який водночас став основою для однойменного фільму 1999 року з Меттом Деймоном, Джудом Лоу та Гвінет Пелтроу. У серіальній адаптації головні ролі зіграють Ендрю Скотт, Джонні Флінн і Дакотта Феннінг. 

Sugar

Дата прем’єри: 5 квітня

У серіалі Sugar Колін Фаррелл перевтілиться в детектива Джона Шугара, який має розгадати загадкове зникнення онучки відомого продюсера. Під час розшуку дівчини Джон відкриє таємниці елітної голлівудської сім’ї, частина з яких, здавалося, залишилася в далекому минулому. До акторського складу серіалу Sugar також приєдналися Кірбі Гауелл-Батист («Чому жінки вбивають», «Круелла») та номінант «Оскару» Джеймс Кромвелл.

«Мері і Джордж»

Дата прем’єри: 5 квітня

Сюжет серіалу заснований на романі письменника Бенджаміна Вуллі «Королівський вбивця» (2017). Картина розповідає про графиню Бекінгемську та її сина Джорджа Вільєрса, першого герцога Бекінгемского. Матріархальний устрій у родині дозволив жінці виховати харизматичного та згодного на все сина, якому вдалося звабити короля Англії. Головні ролі в картині зіграють Джуліанна Мур і Ніколас Голіцин.

«Бріджертони», 3 сезон

Дата прем’єри: 16 травня

Розкішні бали, розшиті сукні, псевдо-історична Англія епохи Регентства — у травні на наші екрани повертаються «Бріджертони». Один з найсміливіших проєктів Netflix у новому сезоні розповість про історію кохання Пенелопи (відомої також як леді Вістлдаун) та Коліна. Прем’єра першої частини шоу запланована на 16 травня, вихід другої — 13-го червня. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).