Що всередині: футуристичний бутик Dior у Женеві та смаргдове буйство в поп-апі Valentino Beauty в Шанхаї

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У рубриці L’Officiel Online «Що всередині» ми досліджуємо та розглядаємо нові архітектурні та дизайнерські проєкти. На минувшому тижні свої двері відчинили бутик Dior у Женеві та поп-ап Valentino Beauty в Шанхаї. По-різному особливі магазини мають спільну мету — привернути увагу до бренду та підвищити свій вплив у регіонах. Нижче ми розповідаємо деталі інтер’єру та екстер’єру нових бутиків Dior та Valentino Beauty.

Шість поверхів виваженого футуризму в Dior

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Dior відчинили шестиповерховий бутик в Женеві. Його архітектором виступив Крістіан де Портзампарк, який у 2015 році співпрацював з брендом над створенням флагманського магазину в Сеулі. У новому швейцарському бутику він відобразив тісний зв’язок Крістіана Діора з флористикою: фасад будівлі доповнений футуристичними пелюстками-парусами, висотою в майже 23 метри. В інтер’єрі магазину — білосніжні меблі, м’які дивани кольору слонової кістки та безліч картин, які нагадують при мистецьке минуле дизайнера.

«Інтернаціональний стиль іноді трохи сумний. Я подумав, що ми повинні внести нове життя в вуличні стіни», — розповідає архітектор, натякаючи на післявоєнні та модерністські сусідні будівлі. Крім того, виважені лінії нового бутику тепер забезпечують структурний захист від сейсмічного руху, який може спостерігатися в Женеві.

Кожен з шести поверхів флагманського бутику призначений для різних категорій товарів — від аксесуарів до ready-to-wear колекцій Марії Грації К’юрі та Кіма Джонса. Окрема зала присвячена предметам високого ювелірного мистецтва Dior. Ще два поверхи — відведені для обслуговування VIP-клієнтів. З їх вікон відкривається вид на Альпи та Женевське озеро.

Смарагдове буйство або фотогенічний поп-ап Valentino Beauty

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Реальність — сяюча. Принаймні, так вважають у Valentino. Новий поп-ап бренду відкрився в Шанхаї, посиливши присутність бренду в китайському регіоні. Магазин, виокремлений для б’юті-лінійки бренду, присвячено виходу нового парфюму Roma Green Stravaganza. Фасадні вітрину поп-апу прикрашені масштабними флаконами та лозунгами «Sparkle your reality».

Як і ззовні, інтер’єр магазину виконаний в зелених відтінках. Окрім самої продукції Valentino Beauty всередині поп-апу розміщені фотозони, рекламні банера та навіть «ігрові» автомати.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).