Футуристичні силуети в Барселоні: колекція Louis Vuitton Cruise 2025

Тижні Моди
24.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Натхнення квітучою культурою Іспанії
ПОДЕЛИТЬСЯ

Louis Vuitton продовжує свою мандрівку на чолі з креативним директором Ніколя Геск’єром, дизайнером, що створює для модного будинку жіночі колекції понад 10 років. Тепер, після квітневого показу Pre-Fall 2024 у Шанхаї, дім вирушив у Барселону. У місто, яке надихнуло Louis Vuitton на інтеграцію квітучої культури Іспанії в колекцію Cruise 2025.

Показ пройшов у парку Гуель — архітектурній утопії зі списку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, завершеній відомим іспанським новатором і архітектором Антоніо Гауді в 1914 році. В одній із багатьох будівель локації в стилі каталонського модернізму моделі крокували в образах, що об'єднували фірмовий футуризм Ніколя Геск’єра та коди й багатьох героъв італійської культури. Крім того, фешн-шоу в Барселоні — це передвісник майбутнього Кубку Америки з вітрильного спорту, що пройде в центрі міста й буде спонсороване Louis Vuitton.

Перші ансамблі, що відкривали шоу, були структурно строгими, водночас вишуканими, масивними й включали барвисті окуляри, натхненні спортом, а також капелюхи гаучо. Натхнення для їхнього створення Ніколя Геск’єр черпав із моряцької уніформи й моди 80-х, що була помітною в широких плечах топів, піджаків і курток. У середині показу гострокутні, об’ємні образи змінили більш витончені струмливі топи з драпіруванням, прозорі максісукні в горох та у квіткові лелітки, рюші, торочки й надзвичайні округлі мінівбрання. Серед взуття вирізнялися переосмислені блискучі ковбойські чоботи, а також їхні високі чорно-коричневі відповідники.

У нову іспанську подорож креативний директор Ніколя Геск’єр рушив із друзями дому — Софі Тернер, Леа Сейду, Сіршою Ронан, Хлоєю Грейс Морец та Фібі Дайневор. До фронт-роу доєднався і його колега Жюльєн Досенна — креативний директор Rabanne, історія дому й засновника якого — іспанця Пако Рабанна — надихнула дизайнера Louis Vuitton на створення такої ж експериментальної, як і інші образи, деконструйованої мереживної спідниці. 

Читайте також: Поки без скінні: джинси barrel-leg — наймодніший силует у 2024 році

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).