Віржіні Віар залишає Chanel після 30 років

Новини
06.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Великі зміни для модного дому
ПОДЕЛИТЬСЯ

Віржіні Віар покидає посаду креативної директорки Chanel після п’яти років. Вона очолила модний дім вслід за смертю Карла Лагерфельда у 2019 році. Загалом Віржіні Віар пропрацювала в Chanel три десятиліття.

«Chanel підтверджує відхід Віржіні Віар після п’ятирічної співпраці в ролі креативної директорки модних колекцій. Протягом цього часу вона змогла оновити коди дому, поважаючи творчу спадщину Chanel, і [маючи] майже тридцять років роботи в будинку», — йдеться в офіційній заяві Chanel.

До свого призначення на посаду креативної директорки Віржіні Віар тісно співпрацювала з Карлом Лагерфельдом. Останній став другим очільником модного дому після самої засновниці Габрієль «Коко» Шанель. Ім’я нового наступника в Chanel повідомлять згодом.

«Про нову творчу організацію буде оголошено в належний час», — зазначили в Chanel. «Chanel дякує Віржіні Віар за її видатний внесок у моду, творчість і процвітання Chanel»

Показ нової колекції Chanel Haute Couture осінь-зима 2024/2025 відбудеться, як і було заплановано, 25 червня в паризькій Опері Гарньє.

Читайте також: Головна сукня цього літа? Із заниженою талією, як у Гейлі Бібер і Ельзи Госк

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).