Вперше в історії: Chanel презентує новий дизайн аромату N°5 L’EAU

Новини
07.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Оновлення ікони
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Мерилін, що ти одягаєш у ліжко? Я відповіла, що ношу тільки Chanel №5», — ці знакові слова Мерилін Монро стали частиною історії культового аромату. Зрештою, як зазначають у модному домі, в кожного з нас є пригода, пов’язана з №5, якою ми можемо поділитися. Тепер Chanel пропонує знову зануритися в несподіванки життя — з новим флаконом аромату N°5 L'EAU.

N°5 L'EAU народився у 2016 році — це іконічний, квітковий і освіжний аромат. У ньому цитрусові ноти, підхоплені альдегідами, поєднуються з жасмином, трояндою, канангою запашною, динамічним ветивером та кедром. «Це ольфакторне вбрання підходить для кожного випадку та кожної емоції», — зазначають у Chanel. «Воно завжди готове, щоб ви могли бути тим, ким хочете, коли хочете. Сміливо і з повною свободою».

Вперше в історії дому Chanel N°5 L'EAU залишив позаду свій історичний флакон. У лімітованій серії аромат отримує круглу за формою пляшечку. Овальна й прозора, вона нагадує камінець або промінь світла, вловлений у разючій простоті. Новий флакон покликаний закріпити відчуття природної життєвої сили. 

«Сила подиху життя, вбраного в скло, переносить нас у новий, піднесений, вищий вимір, переповнений захопленою енергією», — говорять у Chanel про нове оформлення аромату. «Флакон, як і його аромат, передає невідкладність життя».

Читайте також: Особистий розквіт: 8 найкращих б’юті-новинок весни — від догляду до косметики.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).