Повернення додому: Ukrainian Fashion Week SS25 пройде в Києві

Новини
10.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Вперше з початку повномасштабного вторгнення
ПОДЕЛИТЬСЯ

Цієї осені Ukrainian Fashion Week (UFW) відбудеться у Києві. 55-й сезон події, де покажуть весняно-літні колекції 2025 року, проходитиме з 1 по 4 вересня. Це буде вперше, коли Ukrainian Fashion Week відбудеться в Україні, з початку повномасштабної війни.

Раніше українські дизайнери в межах ініціативи «Support Ukrainian Fashion», організованої командою UFW, брали участь в International Seasons. Зокрема, на подіумах міжнародних партнерів, як-от у Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні, Берліні та інших містах.

«Об’єднавшись, українські дизайнери та Ukrainian Fashion Week змогли разом пройти останні чотири сезони, представляючи Україну світові й забезпечуючи сталість розвитку української індустрії моди», — йдеться в заяві. «На противагу руйнуванню та знищенню, які принесла російська війна, українські дизайнери продовжують творити». 

«Наша місія — продемонструвати творчу силу й українську стійкість світові. Тому ми ухвалили рішення повернути Ukrainian Fashion Week у Київ, щоб підтримати індустрію моди в країні та надихнути не зупинятися творити. Попри ракетні обстріли, звуки повітряної тривоги та щоденні виклики, ми маємо створювати й розвиватися. А голос України — продовжувати звучати», — говорить Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

Зазначається, що команда Ukrainian Fashion Week продовжуватиме організовувати формат International Seasons у рамках ініціативи «Support Ukrainian Fashion». Завдяки їй українські дизайнери представлятимуть власні колекції в Берліні, Копенгагені, Будапешті та інших європейських модних столицях цього сезону.

Читайте також: 7 найцікавіших виставок червня в Києві, що треба відвідати.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).