Підкорення часу: Louis Vuitton оновлює колекцію годинників Escale

Новини
11.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Майстерність годинникарства
ПОДЕЛИТЬСЯ

З нагоди 10-річчя колекції годинників Escale Louis Vuitton доповнює її чотирма новими моделями. Вони є першими в лінійці, що мають три стрілки та показують лише час. 

Поверхня нових годинників тактильна й високотекстурована. Дизайн вирізняється витонченим оздобленням, а рух походить від традиційного швейцарського годинникарства.

Годинник Louis Vuitton Escale з рожевого золота та з сріблястим циферблатом

 

Дві моделі створені з рожевого золота та мають текстурований циферблат. Їхній ремінець розроблений із телячої шкіри. Вишукані, проте стримані, вони стануть щоденними компаньйонами, як зазначають у Louis Vuitton.

Інші дві виконані в платині й додатково прикрашені декоративним і дорогоцінним камінням. Одна з них має циферблат із метеорита, на відміну від схожої, де ця панель створена з оніксу. Саме оформлення годинників натхненне фірмовими речами Louis Vuitton — валізами. 

Нижче 12-годинної позначки моделей, після напису Louis Vuitton, розташоване слово «Париж» як данина батьківщині дому. Самі ж стрілки, схожі на голки, покликані нагадати про майстерність і дисципліну ремесла співробітників Louis Vuitton. Кожен новий годинник Escale має вигравійований серійний номер, що є алюзією на позначки валіз Louis Vuitton.

Годинник Louis Vuitton Escale з рожевого золота та з блакитним циферблатом

 

Як розповіли в домі, повністю оновлений і багатий на деталі циферблат було непросто розмістити на годинниках. Так, кінчик секундної стрілки всіх моделей Escale має форму, що повторює вигин циферблата. Це дозволяє зчитувати секунди з високою точністю.

Годинник Louis Vuitton Escale з платини й циферблатом із метеорита

 

Повну правильність часу до того ж забезпечує сертифікований хронометричний механізм Сal. LFT023. Останній був особисто розроблений La Fabrique du Temps Louis Vuitton спільно з фахівцями з годинникових механізмів Le Cercle des Horlogers. Кожен екземпляр механізму сертифікований Женевською обсерваторією як високоточний швейцарський хронометр.

Читайте також: Як це було: виставка Watches & Wonders — 2024 у Женеві.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).