Роботи замість торту: ювелірний дім SOVA підтримує збір UNITED24 на бойових роботів

Новини
13.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

16 червня ювелірний дім SOVA святкує свій 24-й день народження. Маючи можливість відзначати цю подію завдяки захисникам, бренд вважає своїм обов'язком підтримувати їх та забезпечувати усім необхідним, щоб разом наближати перемогу.

До Дня народження SOVA передає 1 000 000 гривень на збір UNITED24 на бойових роботів. Роботи, які працюють разом з людьми та замість них, підвищують безпеку та ефективність на полі бою. Це перший збір на наземні роботизовані платформи від UNITED24. Роботи допомагають зберегти життя військових та цивільних, вони виконують різноманітні завдання: від логістики та евакуації до розмінування та бойових операцій.  Через UNITED24 буде придбано три типи наземних роботизованих комплексів.

Бойові роботи

ШАБЛЯ М2, ЛЮТЬ, MOROZ та D-11 на відстані виконують бойові завдання: штурм або оборона позицій, спостереження та розвідки. Оператор може керувати роботом в укритті та з безпечної відстані до 4 кілометрів.

Камікадзе та заміновувачі

RATEL S та ARK-1 призначені для знищення ворожої техніки на полі бою. Вони можуть нести протитанкові міни або вантаж до 40 кг, а також дистанційно мінувати території до 5,5 км від оператора.

Логісти

ВОЛЯ-Е, RATEL H, TERMIT, РИСЬ PRO, КНЛР-Е та SIRKO-S1 — універсальні роботи для доставки провізії, боєприпасів та обладнання на позиції, а також евакуації поранених. Вони можуть перевозити до 600 кг вантажу і мають запас ходу до 40 км, навіть на складній місцевості.

Перші наземні роботи вже ефективно працюють на полі бою, а з нашою допомогою їх має стати більше.Цей збір є безстроковим, оскільки потреба у таких наземних роботах постійно зростає. Дізнатися більше про збір, а також долучитися до підтримки можна на офіційному сайті UNITED24.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).