Розглядаємо: номінантка «Оскару» Ана де Армас — зірка ювелірного кампейну Louis Vuitton

Новини
14.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Подвійна вишуканість
ПОДЕЛИТЬСЯ

Louis Vuitton представив кампейн для нової колекції ювелірних прикрас, що має назву Awakened Hands, Awakened Minds («Пробуджені руки, пробуджені уми»). Обличчям знімання стала амбасадорка дому Ана де Армас — кубино-іспанська акторка й номінантка «Оскару».

Для знаменитості, що відома ролями у фільмах «Білявка», «Той, що біжить по лезу 2049» й «007: Не час помирати», це другий за її участі кампейн ювелірних прикрас Louis Vuitton. У новій портретній фотосерії в образі акторки доби золотого Голлівуду вона позує на тлі тьмяного тла в захопливих прикрасах дому.

Створив знімання норвезький модний фотограф Сольве Сундсбо. На його світлинах Ана де Армас з'являється в трьох дорогоцінних кольє й каблучці з шостої за рахунком колекції прикрас, що була розроблена креативною директоркою з годинників і прикрас Louis Vuitton Франческою Амфітеатроф. Загалом до колекції Awakened Hands, Awakened Minds увійшло 220 ексклюзивних прикрас, які розділені за 13 темами.

Як говорять у домі, ці ювелірні витвори переносять нас у Францію XIX століття — часу розквіту майстерності й інновацій, коли не лише з’явилася легендарна Ейфелева вежа, але й молодий Луї Віттон заснував свій однойменний бізнес. «Колекція Awakened Hands, Awakened Minds оспівує майстерність та винахідливість того періоду, відзеркалює зростання витонченості й вишуканості епохи», — зазначають у Louis Vuitton.

Читайте також: Шана Франції: Louis Vuitton презентує нову колекцію ювелірних прикрас.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).