Культовий акторський склад та краєвиди Флориди в трейлері комедії The Fabulous Four

Новини
17.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Новий фільм у список переглядів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сезон ромкомів — у розпалі. У липні на глядачів чекає прем’єра фільму The Fabulous Four, у центрі сюжету якого —  жіноча дружба, що триває вже не одне десятиліття. На екранах з’явиться культовий акторський склад, до котрого ввійшли Бетт Мідлер, С'юзен Сарандон та інші знаменитості. Дивимося дебютний трейлер The Fabulous Four з краєвидами сонячної Флориди та розповідаємо деталі стрічки нижче.

Сюжет

За два місяці після смерті чоловіка героїня на ім’я Мерилін (Бетт Мідлер) наважується на новий шлюб. На своє весілля та запрошує студентських подруг, які мають допомогти підготуватися до важливої події. Зустрівшись після довгої паузи, жінки мають обговорити всі нагальні питання — від самотнього життя з котами до кульок Кегеля та популярності в TikTok.

«Одного разу, у Флориді, відроджуються сестринські стосунки, минуле знову постає в усій своїй красі, а іскор, напоїв і романтики вистачає, щоб змінити все їхнє життя так, що цього неможливо було очікувати», — зазначається в синопсисі фільму.

Акторський склад

Головні ролі в картині зіграють Бетт Мідлер, американська співачка та акторка, найбільш відома за роботою над фільмом «Клуб перших дружин» (1966), а також Меган Маллалі —  двократна володарка премії «Еммі» за гру в серіалі «Вілл і Грейс». До них приєднаються номінантка «Тонні» та акторка Бродвею Шеріл Лі Ральф та С’юзен Сарандон, відома за фільмами 90-х, такими як «Тельма та Луїза», «Олія Лоренцо», та епізодичною роллю в серіалі «Друзі».

Прем’єра стрічки The Fabulous Four запланована на 26 липня в кіно.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).