Ріанна — нове обличчя й муза аромату Dior J’adore

Новини
18.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Уособлення сильної жінки
ПОДЕЛИТЬСЯ

Співачка Ріанна стала новим обличчям і музою аромату Dior J’adore. «Parfums Christian Dior щиро радий вітати ікону Ріанну, чиї незмірні талант, дивовижна краса та універсальна привабливість відтепер уособлюють світ J'adore», — зазначили в будинку.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Dior Beauty Official (@diorbeauty)

 

«Бути новим обличчям J'adore — це і честь, і місія. Цей аромат, який я знаю та любила так довго, так багато значить для жінок, — говорить Ріанна. «Я з нетерпінням чекаю можливості приєднатися до цієї пригоди та зробити свій внесок через мій світ, мою історію, моє коріння, а також мою творчість та власну жіночність».

Як поділилися в Parfums Christian Dior, особиста історії Ріанни резонує з J’adore, що був створений понад два десятиліття тому, та сильною й волелюбною жінкою, яка його носить. Співачка також стане героїнею нового кампейну аромату. Він буде створений фотографом і другом виконавиці Стівеном Кляйном. Його представлять 1 вересня.

«Ми неймовірно пишаємося тим, що вітаємо Ріанну в сім'ї Dior. Її “золота мрія” обіцяє бути унікальною, такою, що віддзеркалюватиме аромат для жінок, який зберігає своє сяйво», — каже Веронік Куртуа, генеральна директорка Parfums Christian Dior. «Незвичайний талант, зухвалість і чарівна краса цієї абсолютної зірки є ідеальним втіленням сліпучої, потужної жіночності Dior, яка виходить за межі поколінь. Крістіан Діор, безумовно, обожнював би її».

Читайте також: Надихаємося: 5 модних формул, які необхідно відтворити цього літа.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).