Образ дня: вишукана Емма Стоун на нью-йоркській прем’єрі «Видів доброти»

Новини
21.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Спокусливий ансамбль
ПОДЕЛИТЬСЯ

Одна з найяскравіших співпраць останніх років — режисера Йоргоса Лантімоса та акторки Емми Стоун — продовжується після гучного фільму «Бідолашні створіння». Так, вчора, 21 червня, тандем разом з іншими членами акторського складу з'явився на нью-йоркській прем’єрі їхнього нового фільму «Види доброти».

Для показу фільму в Музеї сучасного мистецтва Емма Стоун як амбасадорка Louis Vuitton обрала сукню з нової колекції модного дому Cruise 2025, створену дизайнером Ніколя Гескьєром. Цей чорний максіансамбль, що був представлений на показі в Барселоні наприкінці травня, містить сітчасті вставки в горох і вирізи в зоні талії. Сукню з шаховим принтом, що відтворює фірмове для Louis Vuitton полотно Damier, акторка доповнила мікрошортами в тон.

Акторський склад фільму «Види доброти»

 

Завершили образ мінімалістичні чорні босоніжки на високих підборах та невеликі срібні сережки. У макіяжі акторка надала перевагу більш натуралістичному б’юті-образу. Він складався з соковитого рожевого відтінку на губах, невеликих стрілок на повіках і рум’янцю з природним ефектом. Традиційно зачіска акторки також була невимушеною, набувши на прем’єрі форми розпущеного волосся.

Вперше стрічку «Види доброти» показали в межах цьогорічного Каннського кінофестивалю, де Емма Стоун з’явилася в драматичній червоній сукні з лелітками від Louis Vuitton. Нью-йоркська прем’єра фільму маркує його вихід на екрани в США, після чого 28 червня він дебютує в Ірландії та у Великій Британії. В Україні кінокартина «Види доброти» вийде в прокат у вересні 2024 року.

Читайте також: 5 найяскравіших кінообразів Емми Стоун.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).