Спорт як лайфстайл: ідеї perfect match нового боді Sister’s Sport від стилістки, фешн-інфлюенсерки та фітнес-тренерок

Тренды
11.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Боді — незамінна річ у гардеробі сучасної жінки. Це універсальний айтем, який забезпечує комфорт та стиль протягом усього дня. Особливо, коли мова йде про боді з лінійки Sister’s Sport від бренду Sister’s Aroma. Він стане ідеальною базою як для спортивних образів, так і для повсякденних та навіть вечірніх. В чому перевага боді Sister’s Sport, розповіли експертки: зіркова стилістка Ольга Топольницька, фешн-інфлюенсерка Анастасія Бурлака та фітнес-тренерки — Аліна Сатюкова та Валерія В’юшина. 

Боді від Sister’s Sport без перебільшення можна назвати другою шкірою, бо він зовсім не відчувається на тілі. А ще — незамінна річ у гардеробі, бо забезпечує зручність і впевненість у будь-якій ситуації. Доступний у трьох кольорах – сливовому, бежевому, графітовому та в різних розмірах — від S до L. 

Про те, на що важливо звертати увагу під час вибору одягу для спорту, а також про переваги боді від Sister’s Sport розповіли фітнес-тренерки — Валерія В’юшина та Аліна Сатюкова. 

Валерія В’юшина, фітнес-тренерка, інфлюенсерка, власниця бренду нижньої білизни: 

«Для занять спортом найкраще підходить легкий одяг, що не затримує потовиділення і не вбирає його в себе. Тканина повинна добре пропускати повітря і бути тоненькою.  Люблю коли одяг повністю обтягує, але не занадто тисне і не заважає рухам. Звертаю увагу на шви: вони повинні бути мʼякі або класний варіант — безшовний одяг. 

Спортивна колекція Sister’s Sport поєднує  в собі стиль і зручність, я це люблю. Ідеально підходить як для усіх видів тренувань, так і повсякденних образів. Я надаю перевагу темним кольорам для занять спортом, а для звичайних прогулянок я б обрала ще й світлий колір. Боді безшовний: тож його взагалі не відчуваєш на тілі, що максимально комфортно.  Він ідеально підпадає під усі мої вимоги для комфортного тренування». 

Аліна Сатюкова, фітнес-тренерка, засновниця онлайн та офлайн фітнес-проєктів: 

«Одяг на тренуваннях відіграє ледь не найважливішу роль. Він впливає не тільки на комфорт, а й на настрій та бажання займатись, комфорт та легкість рухів. Тому все має бути ідеально. Особисто я завжди дуже ретельно ставлюсь до вибору одягу для тренування. Тканина має бути мʼякою, еластичною та не виявляти слідів спітнілості. А ще – відчуватись невагомо на тілі, аби не думати зайвий раз про бретельки, які спадають, резинки, які тиснуть, та шви, які неприємно врізаються в шкіру.

Боді від Sister’s Sport закриває мої потреби та підходить під всі критерії — як для тренування, так і для повсякденного образу з жакетом в повсякденному житті. Легка та приємна тканина, з якої виконане боді, підкреслює жіночність та рельєфність кожної лінії тіла, не завдає дискомфорту та дозволяє кожному руху бути на максимум. Відчувати себе комфортно і виглядати неймовірно навіть на тренуванні — саме про боді від Sister’s sport».

А з чим комбінувати боді в повсякденних образах розповіли стилістка Ольга Топольницька та фешн-інфлюенсерка Анастасія Бурлака. 

Анастасія Бурлака, фешн-інфлюенсерка:

«Це боді дарує відчуття другої шкіри, дуже приємне на дотик, класно підкреслює груди та робить талію стрункою. А ще його можна носити навіть без бра. Ідеальна річ для будь-якого аутфіту та тренування». 

Ольга Топольницька, стилістка: 

«Нюдове боді – це база будь-якого гардеробу. Його можна носити як окрему річ, так і як частину багатошарового образу. Наприклад, вельми доречно таке боді виглядає під костюмом, від вечірнього до повсякденного. Важливо правильно підібрати свій відтінок нюд, який відповідає тону шкіру, для максимального «голого» ефекту. Я завжди рекомендую грати на контрастах, поєднувати ніжний трикотажний верх з грубішим, наприклад, джинсовим низом, спідницею, штанами чи то шортами. Плюс, «голий» ефект можна продовжити і підкреслити взуттям кольору нюд. Це зорово подовжить вашу ніжку і виглядатиме досить спокусливо». 

Обирайте своє ідеальне боді для тренувань та на кожен день на сайті бренду

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).