Редакція L’Officiel UA представляє колекційне друковане число L’Officiel Summer 2024

Новини
24.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Завершуючи роботу над літнім числом, ми усвідомили, що тема висоти й польоту червоною ниткою проходить через кожну сторінку. Героїня обкладинки Антоніна Самойлова — перша українка, яка підкорила Еверест, причому тричі. На нових сторінках — велике інтерв’ю зі спортсменкою про страх, авантюризм та її найбільшу мотивацію.

Роботи українського художника Володимира Манжоса лягли в основу декору вітрин японського магазину Hermès, що також є досягненням нової творчої висоти митця.

Наш паризький герой Ерік Шарль-Донатьєн працює з одним із найскладніших матеріалів у haute couture – пір’ям. І взагалі почувається птахом, постійно літаючи в думках і наяву. 14 років на посту художнього директора La Maison Lemarié для Шарля-Донатьєна вилилися у співпрацю з найбільшими домами моди: CHANEL, Dior, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Roger Vivier, Vera Wang та період Александра Макквіна у Givenchy

З нагоди відкриття pop-up Schiaparelli у готелі Hôtel de Paris у Монако ми поговорили з дизайнером Деніелом Роузберрі про архіви модного Дому, сприйняття краси та власні, часом мотиваційні, правила життя.  

Співачка Джамала, яка бере найвищі ноти, відповіла на запитання Марселя Пруста. Українсько-данський художник Сергій Святченко та український скульптор Єгор Зігура представили у Данії спільну роботу — скульптуру HOPE — бронзового голуба, що тримає гілку оливи. Ще один український символ стане повідомленням про надію на справедливий мир у спільному майбутньому.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

На наше прохання Анна Лодигіна розповіла історію знищеного під час війни шато князя Трубецького на Херсонщині та відродження виноробного бізнесу Stoic Winery на новій території, а фешн-журналіст Роман Тимофєєв зібрав гід брендами, що створюють нове на фронтирі російсько-української війни.

Героями розділу «ДНК української моди» цього разу стали дизайнерка бренду J'amemme Юлія Ярмолюк та засновниця POUSTOVIT Лілія Пустовіт. Через вивчення історії становлення кожного відомого UA-бренду ми прагнули розкрити складові українського фешн-мистецтва.

У новому числі ми також поговорили з Антоном Птушкіним про створення документальної картини «Ми, наші улюбленці та війна», касовий та міжнародний успіх, а також про те, як фільму про улюбленців вдається розповісти більше про людей, ніж про тварин.

Для літнього номера «L’Officiel Україна» разом із Люком Едвардом Голлом ми гортали книги його авторства та ті, які він ілюстрував. Лондонський художник і дизайнер, відомий колабораціями з Burberry, Richard Ginori та Королівською Академією мистецтв, розповів нам про власний стиль, заснований на еклектиці, яскравих кольорах та міфах. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

На сторінках L’Officiel Summer 2024 — знімання, які масштабують красу, силу та пошук прекрасного в заплутаному світі. У fashion story за участі Келлі Разерфорд американська акторка приміряє вишукані образи, серед яких і луки від українського бренду LITKOVSKA. Водночас на літніх вулицях великого міста герой знімання THE URBAN SUN фланує у легких силуетах широких сорочок і костюмах з плеча богемних діячів епохи мрійливих 70-х.

В артматеріалі NEW YORK, NEW YORK! ми публікуємо знімання фотографа Ignis Terram, який пересувається містом на велосипеді та завжди має з собою катушку плівки та камеру Minolta SR-T101. Його фотографії, у які хочеться зануритись, розкривають архітектурні та культурні символи свободолюбивого Нью-Йорка.

Ці та інші матеріали ввійшли до нового друкованого числа «L’Officiel Україна», вже доступного до придбання в директ або місцях продажу преси.

Людям властиво брати нові рубежі та прагнути все вище, розвиваючись і досягаючи небувалих висот, ставати сильнішими, тому що тільки сильним духом підвладно все. Про це наш літній номер.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).