Loewe скидає з трону Miu Miu. Розповідаємо про головне з нового рейтингу Lyst

Новини
24.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Оцінка модних гравців
ПОДЕЛИТЬСЯ

Платформа Lyst представила свій рейтинг найпопулярніших брендів у другому кварталі 2024 року. Перше місце посів дім Loewe, друге — Miu Miu, третє — Prada.

Лідерству Loewe посприяли кілька факторів. Серед них те, що креативний директор будинку Джонатан Андерсон став почесним співголовою цьогорічного Met Gala. А також це розробка костюмів дизайнером для фільму «Суперники», зокрема вірусних футболок із написом I TOLD YA, запуск колекцій Paula's Ibiza і Pride, створення образів для знаменитостей, як-от Зендеї, Айо Едебірі й Джонатана Бейлі.

Як пишуть у Lyst, попит на вироби Loewe залишається високим, а особливо на «сумки-корзини» та топи з фірмовою анаграмою. Крім того, найпопулярнішим продуктом цього кварталу стали кросівки в колаборації On x Loewe Cloudtilt 2.0.

«Вміло балансуючи між спадщиною та культурною актуальністю, Loewe підіймає планку бренду, кульмінацією чого стало отримання гран-прі на інавгураційній церемонії Luxury & Lifestyle Lions на престижному міжнародному фестивалі Cannes Lions International Festival of Creativity», — йдеться у звіті.

Срібну медаль у рейтингу отримали Miu Miu. Варто зазначити, що вперше за тривалий час бренд опинився не на першій сходинці. У цьому кварталі Miu Miu привертали увагу віральним кампейном Leather Goods із Джіджі Гадід, запуском літературного клубу й програми літніх читань. Prada на третій сходинці відзначилися зніманням зі Скарлетт Йоганссон, документальним фільмом із Джейком Джилленголом і участю в Тижні дизайну в Мілані. Закрили п’ятірку лідерів кварталу Saint Laurent і Bottega Veneta.

Також вперше з четвертого кварталу до рейтингу повертається Coach. Бренд став четвертим американським у ньому разом із The Row, New Balance і Skims. Поверненню Coach до рейтингу посприяли такі чинники, як-от поєднання спадщини з оновленим дизайном та віральна сумка Tabby. Остання стала третім найпопулярнішим продуктом цього кварталу.

Згідно з платформою Lyst, у переліку популярних продуктів з’явилися сигнали про те, що незалежні бренди зможуть зібрати більше увагу, якщо матимуть правильний продукт. Так, окрім Coach і колаборації за участі Loewe до п’ятірки найгарячіших виробів увійшли кросівки Adidas SL72 OG, сорочка Casablanca та сумка Dragon Diffusion Santa Croce Tote Bag.

Читайте також: Там, де наївність зустрічається з інтелектуальною модою. Успіх бренда Miu Miu

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).