Фешн-гід L’Officiel Online для пляжного відпочинку в місті

Тренды
25.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
У нашій ідеальній складовій – купальник, актуальний літній аутфіт та легкий парфюм
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сьогодні сезон пляжного відпочинку легко влаштувати навіть в умовах міста. Від вибору легкого літнього одягу та купальників до б’юті-продуктів, які необхідно взяти в косметичку: у добірці від L’Officiel Online – те, що необхідно знадобиться для ідеального та стильного відпочинку. У яких брендів шукати свої ідеальні складові, розповідаємо нижче.

V E L É L S

V E L É L S swimwear — це втілення оновленої класики, яке підкреслює красу жіночого тіла просто, елегантно та витончено.

Мета бренду — створення стильних і комфортних купальників, які поєднують елегантність та сучасні тенденції, підкреслюючи індивідуальність кожної жінки.

Основна колекція акцентує увагу на високій посадці талії та ланцюжку, який з‘єднує частини купальника.

Друга колекція орієнтована на дівчат, які віддають перевагу закритішим фасонам із мінімалістичним стилем. Чисті лінії та геометричні форми підкреслюють жіночність та впевненість. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

TILO PHILOSOPHY 

Заснований дуетом мами і доньки, молодий бренд нішевих ароматів Tilo Philosophy закарбовує у флаконах емоції, подорожі та красу повсякдення, нагадуючи про те, що тіло є унікальним інструментом пізнання світу і власних внутрішніх станів. 

Tilo обирають за стійкі композиції, що дарують майже тактильну насолоду. 

Унісекс парфум Skin 99.9% огортає шкіру теплом деревних нот. Bali Cloud — наче солодкий спогад про літо з нотами півоній, неролі й мадагаскарської ванілі. Powder Nude — глибокий пудровий аромат, у якому несподівано поєднались прянощі та тендітні квіти.

Щоб познайомитись з кожним парфумом, бренд створив Discovery Set мініатюр. А збираючись у мандрівку, зручно взяти з собою travel-формати.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

KLIUZKO OUTFIT

Бренд жіночого одягу Kliuzko outfit був створений дизайнером Анною Клюзко у 2017 році, а цього сезону бренд представив ребрендингову колекцію summer — 2024. Лінійки бренду вирізняються поєднанням сучасних тенденцій та класичної елегантності, відшиваються у невеликих партіях, аби зберігати таке важливе відчуття ексклюзивності

Любов до цікавих поєднань тканин, деталей та фокусу на якості народжують одяг, який хочеться роздивлятися. Образи Kliuzko outfit підходять для будь-яких подій — від ділових зустрічей до вечірніх виходів.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

YASNA

Цього літа український бренд YASNA представив колекцію Breeze присвячену спекотним дням у великому місті. Референсом колекції стали лаконічні та базові образи 90-х, естетика мінімалізму, яка є основою бренду.

До капсули ввійшли лляний костюм з шортами-бермудами та блузою із комірцем, комбінезон вільного крою та дві просторі сукні, аби тіло максимально дихало та приваблювало закохані погляди. Основні кольори колекції - соковиті та яскраві жовтий, малиновий, зелений, бузковий, а також незмінні класичні — чорний та білий. Речі з колекції дозволяють почувати себе доречно як у міських джунглях, бігаючи по справах, так і в умовах пляжного відпочинку, сховавшись від спеки. А головним аксесуаром YASNA, без якого не обійдеться жоден літній відпочинок, став полотняний шопер із принтом-бестелером бренду Audrey та Julia.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).