script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

За кулісами ательє Dior: як створювались образи Леді Гаги, Селін Діон та Аї Накамури для відкриття Олімпійських ігор – 2024

Тренды
30.07.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Кропітка робота та багаторічна майстерність
ПОДЕЛИТЬСЯ

Минувшими вихідними церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор — 2024 зібрала довкола себе гучні обговорення. Увага модної публіки була прикута до образів знаменитостей, які цього річ з’явились на сцені олімпіади. Dior поділилися знімками, зробленими в стінах власного ательє, дозволяючи нам роздивитися костюми Леді Гаги, Селін Діон та співачки Аї Накамури. Як створювалися кропіткі образи знаменитостей, розповідає L’Officiel Online.

Селін Діон

Аби створити сукню-футляр з довгими рукавами та високою горловиною для Селін Діон, пішло більше 1000 годин ручної роботи. Майстри ательє Dior розшили довгу шовкову сукню лелітками, срібним бісером та іншими декоративними матеріалами, відображаючи імітацію софітного сяйва. Невагома бахрома, розташована на рукавах, спідниці та спині, повторювала рухи співачки, додаючи образу вишуканого лоску.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Леді Гага

«Mon Truc en Plumes» («Моя річ з пір’ям»), — співала Леді Гага на сцені Олімпійських ігор — 2024 на фоні Ейфелевої вежі. Її образ дослівно цитував пісню французької співачки Зізі Жанмер: поверх чорного корсету та мікрошорт знаменитість одягла кардиган та довгу спідницю, повністю розшиті пухнастим пір’ям. Завдяки такій комбінації Леді Гага змогла змінити чотири образи впродовж свого інтерактивного виступу.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ая Накамура

На сцені церемонії відкриття Ая Накамуру, яку називають французькою королевою r’n’b, з’явилась в кутюрному образі Dior. Сукня міні на одне плече була декорована сотнями золотих пір’їн, створеними студією Lemarié. Образ співачки доповнювався напівпрозорою накидкою та босоніжками на зав’язках. Танцювальний балет співачки також був помічений у total золотому від Dior.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).