script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Емілі поза Парижем, Селена Гомес і шалені банкіри. Це 7 серіалів, які ми дивитимемося цього серпня

ПОДЕЛИТЬСЯ
На різний настрій і смак — від комедій до зворушливої драми
ПОДЕЛИТЬСЯ

Останній місяць літа — це чудова можливість, щоб насолодитися серіальним марафоном під час відпустки або відпочинку після довгого дня. Емілі поза Парижем, Селена Гомез у новому сезоні «Вбивства в одній будівлі» та серіал про шалених молодих банкірів — редакція L’Officiel Online зібрала 7 серіалів, які ми дивитимемося цього серпня.

«Посібник з убивства для хорошої дівчинки» (1 серпня)

На горизонті Netflix — нові таємниці та розслідування вбивства, в центрі яких опиняється Емма Маєрс, відома роллю сусідки-перевертня Енід Сінклер у «Венздей». Події серіалу, заснованому на успішній однойменній книзі, розгортаються через п’ять років після того, як вбивство й самогубство сколихнуло містечко Літтл Кілтон. 

Популярну старшокласницю вбив її хлопець, що потім наклав на себе руки. На думку поліції, справа давно закрита. Проте старшокласниця Піп Фітц-Амобі у виконанні Емми Маєрс вважає, що ця історія ще не закінчена. Вона починає власне розслідування й опиняється в небезпеці, адже, ймовірно, тепер вона в полі зору вбивці.

«Індустрія» (11 серпня) 

«Індустрія» — серіал, який Vanity Fair назвали пропущеною ланкою між «Спадкоємцями» та «Ейфорією». HBO описує його як історію про «молодих банкірів, які формують свою ідентичність в атмосфері бурхливого тиску, сексу й наркотичних речовин у лондонському офісі міжнародного банку Pierpoint & Co». Цього серпня на глядачів чекає другий сезон серіалу за участі Кіта Герінґтона, зірки «Гри престолів».

«Емілі в Парижі» (15 серпня)

Хаотичний, такий, що розбиває серце, авантюристський, модний та з помстою — четвертий сезон «Емілі в Парижі» обіцяє бути насиченим, за словами акторського складу. По-перше, в ньому Емілі нарешті згадує, як це — бути «без пари». По-друге, ця чарівлива американка в Парижі вирушить до нових надзвичайних місць — від французьких Альп до площ у Римі. 

Ба більше, цього разу глядачі зможуть побачити паризьку зиму. А також дізнатися, що станеться з любовним трикутником Емілі, Габріеля й Алфі, як проходитиме робоча й особиста дилема Сільві, та підготовка Мінді до «Євробачення». Варто зазначити, що вихід четвертого сезону відбудеться у частинах: перша вийде 15 серпня, друга — 12 вересня.

«Вбивства в одній будівлі» (27 серпня)

Комедійно-детективне шоу, яке здобуло нагороди премій «Еммі» і «Вибір критиків», повертається з четвертим сезоном. А також акторами Селеною Гомес, Стівом Мартіном, Майклом Сірілом, Мартіном Шортом, Меріл Стріп та Євою Лонгорією. У ньому тріо подкастерів-аматорів розслідує шокувальні події, які сталися наприкінці третього сезону, а саме вбивство дублера Сазз Патакі. 

Розслідування приводить героїв аж до Лос-Анджелеса, де голлівудська студія готує фільм про подкаст «Лише вбивства». Після цього тріо вирушить у ще більш епічну подорож — через двір свого будинку, щоб заглибитися в заплутані життя тамтешніх мешканців.

«Патінко»  (23 серпня)

«Патінко» — грандіозна й зворушлива історія кохання й виживання чотирьох поколінь корейської сім’ї, яку розповідає матріархиня Суні. Вона охоплює події з 1915 по 1989 рік. Перший сезон серіалу, що заснований на бестселері The New York Times, отримав 11 міжнародних нагород. У нових епізодах серіалу розгортатимуться дві паралельні історії. В японській Осаці 1945 року Суні змушена ухвалювати небезпечні рішення заради виживання своєї сім’ї під час Другої світової війни, а в Токіо 1989-го Соломон досліджує нові, скромні починання.

KAOS (29 серпня)

Серіал від творчині «Кінець ї***ного світу» Чарлі Ковелл розповідає про сучасну й інтригувальну інтерпретацію грецького пантеону богів. На його чолі — жорсткий і стильний Зевс у виконанні Джеффа Голдблюма, правитель божеств, які протистоять людям. Одного разу він виявляє немислиме: зморшку на лобі. Всемогутній Зевс вважає, що його падіння близько. Це правда: його колишній друг та в'язень Прометей організовує змову проти нього за участі ще й трьох людей. Разом з тим решта членів сім’ї Зевса плете інтриги та зазнає невдач по-своєму: це хитра Гера, бунтівник Діоніс, а також складні Аїд і Посейдон.

«Володар перснів: Персні влади» (29 серпня)

Цього серпня глядачі знову зможуть зануритися у культовий світ творів Джона Рональда Руела Толкіна та подій, що відбуваються за тисячі років до «Володаря перснів» і «Гобіта». Другий сезон серіалу розповість про повернення Саурона, що повинен покластися на власну хитрість, щоб відновити свої сили та наглядати за створенням Перснів Влади. 

Читайте також: «Покинь, якщо кохаєш» з Блейк Лайвлі та інші 6 прем’єр, які цього серпня покажуть у кіно.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).