script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Одягнутися як: Дженніфер Лоуренс — взірець елегантності й нова зірка стрітстайлу

ПОДЕЛИТЬСЯ
Або як поєднати класику з найгарячішими трендами
ПОДЕЛИТЬСЯ

15 серпня своє 34-річчя відзначає Дженніфер Лоуренс — лауреатка «Оскара», «Золотого глобуса» й БАФТА, а також зірка драматичних стрічок «Збірці промінців надії» та «Джой». Окрім кінематографічних досягнень, акторка захоплює своїх шанувальників і власним стилем, що пройшов крізь трансформацію в останні роки. Тепер її образи — взірець елегантності, невимушеності й того, як поєднувати класику з найгарячішими трендами.

У тандемі зі стилісткою Джеймі Мізрахі Дженніфер Лоуренс віднайшла власну модну формулу, з якою акторка очолює заголовки модних видань принаймні раз у тиждень. На червоному хіднику вона надає перевагу вишуканим, не перевантаженим декором ансамблям. Особливе місце в появах акторки посідають вбрання Dior — її дружба й роль амбасадорки щодо модного дому сягає понад десятиліття. 

Прикметно, що в аспекті стилю Дженніфер Лоуренс не зраджує власним вподобанням і комфорту. Так, у 2023 році вона знаменито з’явилася на Каннському кінофестивалі в розкішній червоній кутюрній сукні Dior. Тоді увагу привернув її вибір взуття: акторка змінила підбори в тон на зручні чорні в'єтнамки.

Для менш офіційних появ та повсякденних образів Дженніфер Лоуренс обирає позачасові, стильні комбінації, що не складно відтворити в повсякденному житті. Це поєднання широких джинсів, оверсайз сорочок, чорних протисонцевих окулярів, тренчів і светрів, які вона пов’язує поверх верхнього одягу. Останній трюк у стилізації вартий уваги, зокрема, з наближенням осінньо-зимового сезону.

Попри любов до класики, акторка звертається також до грайливості та експериментів із найгарячішими трендами. Вона є власницею віральної футболки з написом I Told Ya, що відсилає до фільму «Суперників», прихильницею сумки Margaux від The Row, котру називають новою Birkin, взуттєвих гітів цього літа, а саме «желейних» сандалів і сітчастих балеток.

Нижче L’Officiel Online зібрав образи Дженніфер Лоуренс, які ілюструють її стиль, а також стануть персональним натхненням.

Читайте також: 15 образів Емми Коррін, що підтверджують: вони — висхідна ікона стилю

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).