script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Модна дипломатія: як одягалась Меган Маркл в рамках офіційного туру в Колумбії

Тренды
20.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Улюблені та місцеві бренди
ПОДЕЛИТЬСЯ

Навички, отримані в Букінгемському палаці, залишаються з вами назавжди. Це доводить модна дипломатія Меган Маркл, яка під час чотириденного туру в Колумбії обирала вишукані та стримані образи з монаршим лоском. У рамках візиту на дружині принца Гаррі були помічені як улюблені бренди Меган, так і творіння місцевих дизайнерів.

Відкривав серію нових образів темно-синій костюм від Veronica Beard. Жилет з комірцем та класичні брюки Меган Маркл поєднала з улюбленою парою взуття — атласними підборами Manolo Blahnik. Серед інших іменитих брендів в останніх образах ексгерцогині — Chanel, Victoria Beckham, Loro Piana, Aquazzura тощо.

Помітили на Меган Маркл і вишукану сукню від Johanna Ortiz — колумбійського бренду, який налічує не одного прихильника серед голлівудських знаменитостей. Образи від дизайнерки Джоанни Ортіз відрізняються яскравими кольорами та мотивами, притаманними місцевій культурі. Під час візиту в музичну школу в Картахені, Колумбія, Меган знову з’явилась в творінні Johanna Ortiz — цього разу в топі та максіспідниці.

Ці та інші образи з туру Меган Маркл редакція L’Officiel Online зібрала нижче.

На Меган: костюм Veronica Beard

На Меган: топ Argent, спідниця-карандаш Posse, сандалі Emme Parsons, капелюх Hannia Char

Меган Маркл у топі та спідниці Johanna Ortiz

Меган Маркл у сорочці Mango та спідниці Silvia Tcherassi

На Меган Маркл: сорочка Giuliva Heritage, спідниця Juan de Dios Amaime

Меган Маркл в образі Victoria Beckham

Меган Маркл у сукні Johanna Ortiz
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).