script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

5 моделей, за якими варто слідкувати напередодні світових Тижнів моди

Тренды
21.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від висхідних зірок до улюбленців брендів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Зовсім скоро на подіуми повернуться модні шоу, на які так активно чекає публіка. Увагу фешионістів привертають не лише колекції, але й ті, хто має змогу першими вдягнути нові образи. Моделі, які з’являються на показах світових брендів, стають it-girls, демонструють почуття власного стилю або ж свою активну соціальну позицію. Напередодні модного місяця редакція L’Officiel Online зібрала інстаграм-сторінки моделей, за якими варто слідкувати в Мережі.  

Палома Ельсессер

Палома Ельсессер стала однією з перших plus-size моделей на подіумах люксових брендів. У 2023-му році British Fashion Awards назвали дівчину «Моделлю року», а Ganni запросили Ельсессер для створення сумісної колекції одягу з врахуванням різноманіття розмірів. Зараз за сторінкою Паломи слідкують понад півмільйона користувачів.

Амалія Грей

Balenciaga, Versace, Proenxa Schouler — одні з багатьох брендів, з якими співпрацювала Амалія Грей. У березні цього року модель з’явилась на 16-ти подіумах, що дозволяє з упевненістю пророкувати появу Амалії на подіумах майбутнього місяці моди.

Ікрам Абді

Ікрам Абді стала першою моделлю, яка з’явилася в хіджабі в рекламній кампанії Burberry. Модель була помічена в рекламних кампаніях Nike та Victoria Beckham, а також на подіумах Richard Quinn , Tommy Hilfiger та інших. На своїй сторінці в інстаграмі Ікрам ділиться стильними аутфітами, де незмінним залишається хіджаб та її вдала його стилізація.

Ханна Мотлер

У минулому модному сезоні Ханна Мотлер стала музою багатьох подіумів — від Нью-Йорка до Парижа. Загадкова зовнішність моделі підкреслювала образи Dior, Dries Van Noten, Simone Rocha та кутюрної колекції Thom Browne.

Тара Раані

Нью-йоркська письменниця, акторка та феміністка Тару Раані була названа моделлю-проривом після серії вдалих шоу в сезоні spring-summer — 2025. На її рахунку — подіуми Diesel, Coperni, Balmain, Rabanne та інших брендів. В інстаграмі Тара ділиться закулісним життям модельного та акторського життя.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).