Емблема кохання: Лілі-Роуз Депп взяла участь у проекті на тему ЛГБТ

Новини
25.08.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

В свої 16 років Лілі-Роуз Депп — донька Ванесси Параді та Джонні Деппа — достатньо впізнавана, аби рекламувати окуляри Chanel. Вона вміє привернути до себе увагу.  Усвідомлюючи це, Лілі вирішила долучитись до популяризації важливої для неї теми і взяла участь у проекті художниці  iO Tillett Wright, яка знімає портрети людей, котрі так чи інакше відносять

ПОДЕЛИТЬСЯ

Lily Rose Depp "#regram @walkerbunting" Supplied by Instagram.com/face to face fot. Face to Face/REPORTER

В свої 16 років Лілі-Роуз Депп — донька Ванесси Параді та Джонні Деппа — достатньо впізнавана, аби рекламувати окуляри Chanel. Вона вміє привернути до себе увагу.  Усвідомлюючи це, Лілі вирішила долучитись до популяризації важливої для неї теми і взяла участь у проекті художниці  iO Tillett Wright, яка знімає портрети людей, котрі так чи інакше відносять себе до ЛГБТ спільноти.

Проект започаткувала письменниця, режисер і фотограф  iO Tillett Wright.  Протягом декількох місяців вона працювала над проектом Self Evident Truths. Її головною метою було розповісти, що більшість представників ЛГБТ-спільноти не вважають себе на 100% гомосексуалами чи натуралами. «Ми хочемо показати весь спектр людської сексуальності», — говорить Райт.

Сьогодні в Instagram художниці з’явився новий портрет — героїнею цієї зйомки і стала Лілі-Роуз Депп. Знімок супроводжується підписом: «Я так пишаюся моєю дівчинкою! Вона вирішила брати участь у нашому проекті, тому що відчуває себе однією з нас. Дуже рада прийняти її в нашу сім’ю».

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).