Відео дня: 5 Vymir і Андрій Бояр презентували відеокліп в техніці колажу

Новини
26.10.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
На пісню «Ламай» з альбому «Нові Імена»
ПОДЕЛИТЬСЯ

Київський рок-гурт 5 Vymir представляє відео на пісню «Ламай». Це другий відеокліп з альбому «Нові Імена». Його режисером став Андрій Бояр, відомий співпрацею з багатьма українськими артистами — Pianoбой, Христиною Соловій, O.Torvald. Завершальний концерт туру на підтримку альбому «Нові Iмена» відбудеться 26 жовтня у київському клубі SENTRUM (квитки вже у продажу).

«Ламай — це чесна рок-н-рольна пісня про нас із вами, про наші мрії та бажання. А кліп — це той колаж, що знаходиться в кожному із нас. Я впевнений, що кожен знайде там свій улюблений кадр», — Андрій Бояр.

Головний герой кліпу складений з відео, які підготували самі музиканти — використані кадри з домашнього архіву, а також з улюблених фільмів і відеокліпів. «Космічна Одісея» і «Гранд Готель Будапешт», Кендрік Ламар і The Beatles, «Механічний Апельсин» і Radiohead — із цих шматочків і складається 5 Vymir.

У рамках промокампанії до кліпу було реалізовано декілька костюмованих перформансів, урбаністичний флешмоб, а столичний бар «Хвильовий» виготовив 4 спеціальні коктейлі, присвячені героям кліпу «Ламай». Коктейлі мають назву вулиць Академмістечка — району Києва, де народились всі учасники групи, і доступні в меню з 23 жовтня.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).